Ingrediente
500 g ficatei de pui, 3 - 4 cepe, 1 ardei gras, 2 - 3 rosii, 3 - 4 catei de usturoi, ulei, sare, piper, putin cimbru, frunze proaspete de patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Se adauga ficateii spalati si curatati(atentie sa nu aiba fiere pe ei ca se amareste mancarea) si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand schimba culoarea.
Se adauga ardeiul tocat si rosiile si se mai lasa pe foc sa scada tocanita, cam 20 minute.
Cand tocanita este gata se adauga usturoiul taiat marunt sau dat prin presa de usturoi, sare, piper, cimbru si se da la o parte de pe foc. Tocanita de ficatei se serveste presarata cu frunze tocate de patrunjel.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009
Imi place la nebunie,c mamaliguta. Foarte bun.