autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA DE FICATEI DE PUI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Ingrediente
500 g ficatei de pui, 3 - 4 cepe, 1 ardei gras, 2 - 3 rosii, 3 - 4 catei de usturoi, ulei, sare, piper, putin cimbru, frunze proaspete de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se toaca si se caleste in ulei.
Se adauga ficateii spalati si curatati(atentie sa nu aiba fiere pe ei ca se amareste mancarea) si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand schimba culoarea.
Se adauga ardeiul tocat si rosiile si se mai lasa pe foc sa scada tocanita, cam 20 minute.
Cand tocanita este gata se adauga usturoiul taiat marunt sau dat prin presa de usturoi, sare, piper, cimbru si se da la o parte de pe foc. Tocanita de ficatei se serveste presarata cu frunze tocate de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA DE FICATEI DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de ficatei de pui

Tocanita de ficatei de pui

Se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul si rosiile. Se pun in putin ulei la calit pina devin sticloase. Se

66 voturi    15 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu  ficatei (sote) de pui

Tocanita cu ficatei (sote) de pui

Curatam si spalam ficateii si ii lasam intr-o stecuratoare la scurs. Ceapa o taiem solzisori si ardeiul

9 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    trebuie sa fie tare buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Tare gustoasa este....

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Si familiei mele ii place combinatia ficatei mamaliga.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Imi place la nebunie,c mamaliguta. Foarte bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 3 - 4 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 - 3 rosii
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • frunze proaspete de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

trebuie sa fie tare buna!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui lionez