Ceapa se curata, se spala, se toaca si se caleste in ulei.
Se adauga ficateii spalati si curatati(atentie sa nu aiba fiere pe ei ca se amareste mancarea) si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand schimba culoarea.
Se adauga ardeiul tocat si rosiile si se mai lasa pe foc sa scada tocanita, cam 20 minute.
Cand tocanita este gata se adauga usturoiul taiat marunt sau dat prin presa de usturoi, sare, piper, cimbru si se da la o parte de pe foc. Tocanita de ficatei se serveste presarata cu frunze tocate de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii