autor:

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Tocanita de iepure cu ciuperci

Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2010

Ingrediente
-500 gr carne de iepure, -2 cepe(potrivite), -200 gr ciuperci, -sare, -piper, -boabe mustar, -maioran, -vin alb, -50 gr unt, -apa

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Carnea de iepure se taie cubulete mici si se prajesc in unt, dupa ce sa prajit un pic se scoapte afara din tigaie si se adauga in untura aceea ceapa taiata cubulete mici, dupa ce sa inmoiat unpic ceapa se adauga inapoi carnea si se adauga putina apa, si vinul(50 ml)maioranaul(dupa gust), sarea,piperul si boabele de mustar(1 linurita) si se lasa la fiert.Intre timp daca scade apa se mai poate adauga cate putin, se lasa la fiert pana cand carnita este aproape moale si se adauga ciupercile, si la sfarsit se mai poate adauga condimente dupa gust.Si se poate servi cu garnitura la alegere. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii

  • Fabry_Elena

    Fabry_Elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2015

    unde gasim maioran sau cu ce sar putea inlocui?

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate,felicitari.Eu am o tocanita de post de ciuperci champignion cu masline verzi.

Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • -500 gr carne de iepure
  • -2 cepe(potrivite)
  • -200 gr ciuperci
  • -sare
  • -piper
  • -boabe mustar
  • -maioran
  • -vin alb
  • -50 gr unt
  • -apa

Raporteaza reteta

Retete
de Larysa
Cornulete in 2 culori

Cornulete in 2 culori

Se pune drojdia impreuna cu putina apa calduta si faina sa creasca , apoi se amesteca cu ouale, zaharul,

36 voturi    17 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu Branza

Placinta cu Branza

Aluatul: -Se pune drojdia la dospit in laptele caldut(100 ml)cca 10 min,se pune faina cu 2 galbenusuri

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Friptura la capac cu ardei

Friptura la capac cu ardei

Se taie carnea felii, se pune la tigaie dupa care se adauga uleiul(3 lg),se pune vegeta,sare,piper

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Fabry_Elena (Chef de cuisine)

unde gasim maioran sau cu ce sar putea inlocui?

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc in sos de ceapa si leurda (Crockpot)