autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Tocanita de iepure cu ciuperci

Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2010

Ingrediente
-500 gr carne de iepure, -2 cepe(potrivite), -200 gr ciuperci, -sare, -piper, -boabe mustar, -maioran, -vin alb, -50 gr unt, -apa

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Carnea de iepure se taie cubulete mici si se prajesc in unt, dupa ce sa prajit un pic se scoapte afara din tigaie si se adauga in untura aceea ceapa taiata cubulete mici, dupa ce sa inmoiat unpic ceapa se adauga inapoi carnea si se adauga putina apa, si vinul(50 ml)maioranaul(dupa gust), sarea,piperul si boabele de mustar(1 linurita) si se lasa la fiert.Intre timp daca scade apa se mai poate adauga cate putin, se lasa la fiert pana cand carnita este aproape moale si se adauga ciupercile, si la sfarsit se mai poate adauga condimente dupa gust.Si se poate servi cu garnitura la alegere. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

-se curata dovleceii de coaja -se taie in doua si se curata (ca in fotografie) pulpa umplutura: -carnea

0 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui dulce

Pui dulce

Se pun stafidele in coniac. Se spala pulpele se cresteaza din loc in loc pana la os. Se condimenteaza

3 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fabry_Elena

    Fabry_Elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2015

    unde gasim maioran sau cu ce sar putea inlocui?

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate,felicitari.Eu am o tocanita de post de ciuperci champignion cu masline verzi.

Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • -500 gr carne de iepure
  • -2 cepe(potrivite)
  • -200 gr ciuperci
  • -sare
  • -piper
  • -boabe mustar
  • -maioran
  • -vin alb
  • -50 gr unt
  • -apa

Raporteaza reteta

Retete
de Larysa
Cornulete in 2 culori

Cornulete in 2 culori

Se pune drojdia impreuna cu putina apa calduta si faina sa creasca , apoi se amesteca cu ouale, zaharul,

32 voturi    17 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu Branza

Placinta cu Branza

Aluatul: -Se pune drojdia la dospit in laptele caldut(100 ml)cca 10 min,se pune faina cu 2 galbenusuri

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Friptura la capac cu ardei

Friptura la capac cu ardei

Se taie carnea felii, se pune la tigaie dupa care se adauga uleiul(3 lg),se pune vegeta,sare,piper

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Fabry_Elena (Chef de cuisine)

unde gasim maioran sau cu ce sar putea inlocui?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cous cous in stil indian