autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Tocanita de iepure cu ciuperci

Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2010

Ingrediente
-500 gr carne de iepure, -2 cepe(potrivite), -200 gr ciuperci, -sare, -piper, -boabe mustar, -maioran, -vin alb, -50 gr unt, -apa

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Carnea de iepure se taie cubulete mici si se prajesc in unt, dupa ce sa prajit un pic se scoapte afara din tigaie si se adauga in untura aceea ceapa taiata cubulete mici, dupa ce sa inmoiat unpic ceapa se adauga inapoi carnea si se adauga putina apa, si vinul(50 ml)maioranaul(dupa gust), sarea,piperul si boabele de mustar(1 linurita) si se lasa la fiert.Intre timp daca scade apa se mai poate adauga cate putin, se lasa la fiert pana cand carnita este aproape moale si se adauga ciupercile, si la sfarsit se mai poate adauga condimente dupa gust.Si se poate servi cu garnitura la alegere. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Steak cu orez si sofran

Steak cu orez si sofran

Sofranul se dizolva in putin vin fierbinte dupa care se strecoara de firicelele acelea rosii. Calim

2 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Varza cu afumatura

Varza cu afumatura

Am prajit afumatura,am calit ardeiul si am pus varza sa scada cu 2 cani de apa.Dupa ce a scazut varza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fabry_Elena

    Fabry_Elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2015

    unde gasim maioran sau cu ce sar putea inlocui?

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate,felicitari.Eu am o tocanita de post de ciuperci champignion cu masline verzi.

Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • -500 gr carne de iepure
  • -2 cepe(potrivite)
  • -200 gr ciuperci
  • -sare
  • -piper
  • -boabe mustar
  • -maioran
  • -vin alb
  • -50 gr unt
  • -apa

Raporteaza reteta

Retete
de Larysa
Cornulete in 2 culori

Cornulete in 2 culori

Se pune drojdia impreuna cu putina apa calduta si faina sa creasca , apoi se amesteca cu ouale, zaharul,

31 voturi    17 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu Branza

Placinta cu Branza

Aluatul: -Se pune drojdia la dospit in laptele caldut(100 ml)cca 10 min,se pune faina cu 2 galbenusuri

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Friptura la capac cu ardei

Friptura la capac cu ardei

Se taie carnea felii, se pune la tigaie dupa care se adauga uleiul(3 lg),se pune vegeta,sare,piper

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Fabry_Elena (Chef de cuisine)

unde gasim maioran sau cu ce sar putea inlocui?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulada de ou cu carne fiarta