Reteta de tocanita de inimi si pipote de pui. Tocanita de inimi si pipote de pui reteta simpla si usor de preparat. Mancare de inimi si pipote de pui cu mamaliguta.
Reteta de tocanita de inimi si pipote de pui este usor de preparat, perfecta alaturi de mamaliguta.
Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii. Lăsăm la foc mediu cam 30 - 40 de minute, sau pana vedem ca sunt moi, ținem cont ca va mai fierbe un pic și în cratiță.
Într-o cratiță mai încăpătoare punem uleiul la încins. Tocam ceapa și o punem la prăjit pana aceasta devine ușor sticloasa. Adăugăm amestecul de inimii și pipote peste ceapa, și adăugăm 2-3 polonice din apa în care au fiert. Acoprim si lasam la fiert in jur de 20 de minute. După cele 20 de minute adaugam boia dulce, bulionul, sare și piper și mai lăsăm 10-15 minute.
Reteta de tocaniota de inimi si pipote de pui este gata. Simplu, nu-i asa? Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii