Reteta postata pe: 18 octombrie 2009
Ingrediente
500 g vinete, 300 g ceapa, 2 ardei grasi(unul verde unul rosu), 300g rosii decojite, 300 g bame(eu folosesc conservate), 1 lingurita vegeta, 200 ml ulei, marar, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Intrun cratit, punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata pestisori, rosiile decojite, taiate felii, ardeii taiati fasii subtiri, vinetele(eu le curat) taiate cubulete mici. Se calesc toate, pana se inmoaie(punem putina apa daca e nevoie), adaugam vegeta, potrivim de sare. Adaugam bamele, dam un clocot, stingem focul si presaram verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA DE LEGUME" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Atunci cand mi-a venit ideea acestei retete m-am gandit la legumele in iaurt pe care de obicei le
0 voturi
0 comentarii
2h 20 min
Curatam hribii si ii spalam bine.
Intr-o oala punem niste apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca
11 voturi
9 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena , 22 octombrie 2009
Da, e si rapid de pregatit.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009
O mancare usoara si buna.