autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

TOCANITA DE LEGUME

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Ingrediente
500 g vinete, 300 g ceapa, 2 ardei grasi(unul verde unul rosu), 300g rosii decojite, 300 g bame(eu folosesc conservate), 1 lingurita vegeta, 200 ml ulei, marar, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intrun cratit, punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata pestisori, rosiile decojite, taiate felii, ardeii taiati fasii subtiri, vinetele(eu le curat) taiate cubulete mici. Se calesc toate, pana se inmoaie(punem putina apa daca e nevoie), adaugam vegeta, potrivim de sare. Adaugam bamele, dam un clocot, stingem focul si presaram verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA DE LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de porc cu bere si legume

Tocanita de porc cu bere si legume

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocăniţă de pasăre cu legume

Tocăniţă de pasăre cu legume

Se porţionează după dorinţă pasărea şi se frige pe toate părţile în grăsime. Se adaugă

4 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Multumesc, ma bucur ca va place reteta.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Bunaaaa!!!

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 22 octombrie 2009

      Da, e si rapid de pregatit.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      O mancare usoara si buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g vinete
  • 300 g ceapa
  • 2 ardei grasi(unul verde unul rosu)
  • 300g rosii decojite
  • 300 g bame(eu folosesc conservate)
  • 1 lingurita vegeta
  • 200 ml ulei
  • marar
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc, ma bucur ca va place reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ciuperci pleurotus pane cu sos