Se caleste ceapa taiata marunt, in putin ulei. Se adauga legumele taiate cubulete si se toarna apa, cat sa le acopere. Se lasa la fiert. Cand incep sa fiarba, se pun cartofii si costita taiate cubulete.
Daca apa scade prea mult se mai poate pune in plus. Se condimenteaza cu vegeta dupa gust si se adauga sucul de rosii. Se mai lasa pe foc aprox 10 minute. Optional se poate pune si un ou batut inainte de a se lua de pe foc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii