autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de marar cu ceapa verde si afumatura

Autor: Miky Chindin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miky Chindin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2010

Ingrediente
4legaturi de marar, 4-5legaturi de ceapa, 500gr afumatura de porc, 2-3linguri bulion

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Pun si prajim afumatura 3min,scoatem carne si punem ceapa si mararul la calit 3-5min.Peste marar si ceapa adaugam 2cani de apa pt a fierbe,cand este aproape gata punem carnea si bulionul,mai lasam 5-10min si stingem!Pofta buna!
Sugestie:Foarte buna a se servi cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de marar cu ceapa verde si afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kabsa- mancare traditionala din bucataria Arabiei Saudite

Kabsa- mancare traditionala din bucataria Arabiei Saudite

Si la acest fel de mancare o sa facem o mica introducere. Kabsa este de o mancare care se pregateste

11 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume de vara la cuptor

Legume de vara la cuptor

Legumele se spala, se curata si se taie fasii sau felii. Se pregateste o tava, se asaza legumele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 29 noiembrie 2013

    Foarte buna

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Am mancat si eu odata si mi-a placut. Mama mi-a facut-o. Cred ca si a ta e la fel de buna.

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Apetisanta !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      O bunãtate!!!!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Arata super !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Foarte buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Este o bunatate...Soacra mea gateste aceasta tocanita destul de des...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Arata bine si cred ca este si gustoasa!

    • Fara foto

      maria mihalache , 31 mai 2010

      Cu mamaliguta cred ca e un deliciu.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Cred ca e buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4legaturi de marar
  • 4-5legaturi de ceapa
  • 500gr afumatura de porc
  • 2-3linguri bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Miky Chindin
Musaca de cartofi cu carne de pui

Musaca de cartofi cu carne de pui

Am amestecat toate ingredientele si le-am pus la calit 2minute. Am taiat rondele cartofi si i-am

21 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gogosi

Gogosi

Amestecam toate ingredientele, drojdia o topim in lapte si framantam bine.Lasam aluatul la dospit

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Varza cu afumatura

Varza cu afumatura

Am prajit afumatura,am calit ardeiul si am pus varza sa scada cu 2 cani de apa.Dupa ce a scazut varza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Coltunasi cu cartofi