Se porţionează după dorinţă pasărea şi se frige pe toate părţile în grăsime.
Se adaugă legume bucăţi: morcovi, păstârnac, ceapă, se presară nişte sare şi se călesc puţin cu carnea.
Se adaugă apă şi se face focul mic. Se fierbe până se moaie carnea. Se adaugă cartofii bucăţi mai mari şi se mai fierbe până se moaie. Se adaugă şi boia şi piper.
Se face un sos din 1-2 linguri de faina diluata cu apa rece. Se adaugă peste carne şi se amestecă să se îngroaşe.
Se presară la servire verdeaţă(patrunjel sau mărar).
Se serveşte cu mămăliguţă caldă şi murături.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii