autor:

katzchen

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de pipote

Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
300 g pipote, 3 cepe, 1 morcov, 3-4 cartofi, 1 lingura bulion, ulei, sare, vegeta, patrunjel, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala bine pipotele si se rumenesc in ulei incins la foc mic. Se taie ceapa marunt, iar morcovul rondele si se adauga peste pipote. Se calesc impreuna cateva minute, apoi se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Intre timp se taie cartofii cubulete.

Cand mancarea este aproape fiarta, se adauga cartofii in cratita impreuna cu o ceasca de apa fiarta si se da totul la cuptorpentru aproximativ 20 minute. Dupa ce a fiert mancarea, se scoate, se pune vegeta, sare, bulion, patrunjel, marar si se mai da la cuptor pentru inca 5 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita din pipote si inimi de pasare

Tocanita din pipote si inimi de pasare

Se spala bine maruntaiele, se pun la fiert vreo 2 ore sa scada bine apa cu sare, piper, untura. Dupa

5 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

Pipotele si inimile de pui se spala, se pun la fiert cam pentru o ora pentru a fi carnea moale. Dupa

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

    Totul e ok, dar prefer sa nu folosesc vegeta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 300 g pipote
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 3-4 cartofi
  • 1 lingura bulion
  • ulei
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel
  • marar

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Totul e ok, dar prefer sa nu folosesc vegeta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')