autor:

katzchen

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de pipote

Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
300 g pipote, 3 cepe, 1 morcov, 3-4 cartofi, 1 lingura bulion, ulei, sare, vegeta, patrunjel, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala bine pipotele si se rumenesc in ulei incins la foc mic. Se taie ceapa marunt, iar morcovul rondele si se adauga peste pipote. Se calesc impreuna cateva minute, apoi se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Intre timp se taie cartofii cubulete.

Cand mancarea este aproape fiarta, se adauga cartofii in cratita impreuna cu o ceasca de apa fiarta si se da totul la cuptorpentru aproximativ 20 minute. Dupa ce a fiert mancarea, se scoate, se pune vegeta, sare, bulion, patrunjel, marar si se mai da la cuptor pentru inca 5 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote si inimi cu sos

Tocanita de pipote si inimi cu sos

spalam pipotele si inimile si le punem la fiert in apa cu sare, dupa ce au fiert punem ceapa la inabusit

7 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

Pipotele si inimile de pui se spala, se pun la fiert cam pentru o ora pentru a fi carnea moale. Dupa

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

    Totul e ok, dar prefer sa nu folosesc vegeta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 300 g pipote
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 3-4 cartofi
  • 1 lingura bulion
  • ulei
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel
  • marar

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Totul e ok, dar prefer sa nu folosesc vegeta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
"Kabsa" cu pui si stafide