autor:

katzchen

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de pipote

Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
300 g pipote, 3 cepe, 1 morcov, 3-4 cartofi, 1 lingura bulion, ulei, sare, vegeta, patrunjel, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala bine pipotele si se rumenesc in ulei incins la foc mic. Se taie ceapa marunt, iar morcovul rondele si se adauga peste pipote. Se calesc impreuna cateva minute, apoi se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Intre timp se taie cartofii cubulete.

Cand mancarea este aproape fiarta, se adauga cartofii in cratita impreuna cu o ceasca de apa fiarta si se da totul la cuptorpentru aproximativ 20 minute. Dupa ce a fiert mancarea, se scoate, se pune vegeta, sare, bulion, patrunjel, marar si se mai da la cuptor pentru inca 5 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de inimi si pipote de pasare

Tocanita de inimi si pipote de pasare

Se spala pipotele si inimile de pui si se pun intr-o tigaie la prajit in putin ulei. Dupa cca 5 min,

26 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote si inimi

Tocanita de pipote si inimi

Spalam bine pipotele si inimile si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. Indepartam spuma

6 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

    Totul e ok, dar prefer sa nu folosesc vegeta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 300 g pipote
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 3-4 cartofi
  • 1 lingura bulion
  • ulei
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel
  • marar

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Totul e ok, dar prefer sa nu folosesc vegeta.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Saltimbocca cu capere si verzisoare de Bruxelles