autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
800g pipote si inimi de pui, 3 cepe mari, ulei, suc de rosii, sare, piper, patrunjel, marar

Dificultate: Medie Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Pipotele si inimile de pui se spala, se pun la fiert cam pentru o ora pentru a fi carnea moale. Dupa ce s-au fiert suficient, se spala foarte bine, se curata de eventualele pielite si artere( la inimi) si se taie feliute pe latime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se pune la calit in putin ulei incins. Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga carnea taiata si se mai lasa la prajit cam 2 minute. Se adauga sucul de rosii peste pipote, atat cat sa le acopere, se adauga sare si piper dupa gust si se lasa pe foc pana da cateva clocote si sosul devine putin mai gros.Sosul trebuie sa fie putin dulceag, din cauza cepei. Se stinge focul si se adauga mararul si patrunjelul, tocate marunt, si se poate servi alaturi de un piure de cartofi.
Pipotele si inimile de pui se spala, se pun la fiert cam pentru o ora pentru a fi carnea moale. Dupa ce s-au fiert suficient, se spala foarte bine, se
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
PULPĂ DE VIŢEL CU SOS DE VIN ŞI PIPER ROŞU  LA PHILIPS MULTICOOKER

PULPĂ DE VIŢEL CU SOS DE VIN ŞI PIPER ROŞU LA PHILIPS MULTICOOKER

Sosul marinat se obţine din 100 ml vin roşu, 50 ml ulei de măsline, o căniță apă, sucul de

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Anghinare cu pancetta

Anghinare cu pancetta

Incepem cu prepararea anghinarelor care necesita rapiditate si un pic de timp.Inainte de a pregati

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirela Dicu , 15 aprilie 2014

    reteta este extraordinara !! este cum o facea mama !!

  • Fara foto

    Mirela Dicu , 15 aprilie 2014

    acum ma apuc sa fac !! ce ma bucur ca ai publicat reteta ca pe youtube nu am gasit nici o reteta

  • Fara foto

    maria , 15 februarie 2010

    suuuuuuuuuuuuuper buna

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Imi place foarte mult

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Imi place...Inimile si pipotele sunt preferatele mele.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Hmmmmmm......ce buna-i !!!! Eu o fac cu garnitura de orez sau de legume...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Cred ca e gustoasa aceasta mancare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
PANDISPAN

PANDISPAN

Ouale se spala si se separa albusul de galbenus. Se bat spuma tare albusurile iar galbenusurile se

27 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Sos besamel ptr. lasagna

Sos besamel ptr. lasagna

Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina desfacuta inlapte rece. Se amesteca energic, cu

8 voturi    0 comentarii
20 min
Sosuri
Limonada

Limonada

Sucul de lamaie se prepara din 3-5 lamai proaspat stoarse si se amesteca cu apa plata si mierea

11 voturi    1 comentariu
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

maria

suuuuuuuuuuuuuper buna

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Tochitura moldoveneasca Tochitura moldoveneasca

Carnea si slaninuta le-am taiat bucatele si le-am pus la prajit intr-un ceaun de tuci. Am calit-o putin pe ambele parti pana s-a inalbit

2 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu carne
Mancare cu pipote de pui Mancare cu pipote de pui

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne