Ceapa tocata o calesti foarte mutin in ulei, adaugi costita taiata fasii si bucatile de carne, lasi sa se caleasca impreua,adaugi ficatul taiat bucati,adaugi putina apa.Lasi sa fiarba.Cand carnea e aproape fiarta, adaugi vinul si lasi sa scada. Condimentezi si sarezi spre sfarsit(altfel ficatul se intareste).Servesti cu mamaliguta sau cu piure de cartoi si muraturi
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii