Spalam pulpa de porc, o tamponam cu un servet de bucatarie apoi o taiem bucati potrivite.
Cartofii ii curatam si ii taiem in sferturi, ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosiile le facem cubulete, iar morcovul il curatam si il taiem rondele.
Intr-o cratita incingem uleiul, punem bucatile de carne si le rumenim usor pe toate partile.
Adaugam 2-3 cani de apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Dupa vreo 15 minute punem morcovul, ceapa si cand carnea este fiarta mai bine de jumatate dam drumul cartofilor si rosiilor.
Scurgem mazarea de zeama, o clatim si cu 10-15 minute inainte sa inchidem aragazul ii dam drumul in oala.
Amestecam bine, dam gust cu sare si piper (daca mai este nevoie mai adaugati apa, dar fierbinte).
Spre final incorporam pasta de rosii, cimbrul uscat si catelul de usturoi taiat felii.
Mai dam doua- trei clocote si tragem tocanita de pe foc.
O lasam 10 minute acoperita, apoi poate fi servita.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii