Spalam pulpa de porc, o tamponam cu un servet de bucatarie apoi o taiem bucati potrivite.
Cartofii ii curatam si ii taiem in sferturi, ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosiile le facem cubulete, iar morcovul il curatam si il taiem rondele.
Intr-o cratita incingem uleiul, punem bucatile de carne si le rumenim usor pe toate partile.
Adaugam 2-3 cani de apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Dupa vreo 15 minute punem morcovul, ceapa si cand carnea este fiarta mai bine de jumatate dam drumul cartofilor si rosiilor.
Scurgem mazarea de zeama, o clatim si cu 10-15 minute inainte sa inchidem aragazul ii dam drumul in oala.
Amestecam bine, dam gust cu sare si piper (daca mai este nevoie mai adaugati apa, dar fierbinte).
Spre final incorporam pasta de rosii, cimbrul uscat si catelul de usturoi taiat felii.
Mai dam doua- trei clocote si tragem tocanita de pe foc.
O lasam 10 minute acoperita, apoi poate fi servita.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii