Intro cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, calim la foc mic pana devine sticloasa, adugam boiaua, amestecam, apoi imediat adugam carnea taiata bucatele mici, calim usor si adaugam apa sa acopere carnea, fierbem la foc potrivit. Tot acum punem in tocanita ardeiul taiat in 4 -daca vreti sa il scoateti dupa fierbere ca nu il agreeaza copii, sau bucatele mici-cum doriti- si rosia, foarte bine taiata. Daca e nevoie mai completam cu apa. Cand carnea este aproape fiarta, adaugam cartofii taiati cubulete, potrivim de sare, condimentam cu piper. Cand sunt fierti cartofii, pregatim intrun castronas mic o diresatura sau slobozeala din faina si apa, de consistenta unei smantani groase, pe care o turnam peste tocanita, amestecam bine si dam cateva clocote la foc mic de tot sa nu se lipeasca. Stingem focul, presaram patrunjelul tocat si putem servi alaturi de salata de sezon, sau castraveti murati. Merge si cu mamaliguta.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii