Tocanita de pui

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de pui

Ingrediente

  • -pulpe de pui (cate doriti)
  • -ardei (cat doriti)
  • -suc de rosii (cat doriti)
  • -Secretul gustului
  • -patrunjel
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se taie ardeiul (e frumos sa fie de mai multe culori) fideluta. Se spala pulpele si se pun peste ardei in vas. Se pune sucul de rosii, Secretul gustului, patrunjelul taiat marunt, sarea si piperul. Se amesteca bine, se toarna apa si se introduce la cuptor. Este foarte bun si cu rosii taiate cubulete in loc de suc de rosii. Se serveste cu mamaliguta, sau cum doreste fiecare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor