Reteta postata pe: 04 februarie 2011
Ingrediente
-pulpe de pui (cate doriti), -ardei (cat doriti), -suc de rosii (cat doriti), -Secretul gustului, -patrunjel, -sare, -piper
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Se taie ardeiul (e frumos sa fie de mai multe culori) fideluta. Se spala pulpele si se pun peste ardei in vas. Se pune sucul de rosii, Secretul gustului, patrunjelul taiat marunt, sarea si piperul. Se amesteca bine, se toarna apa si se introduce la cuptor. Este foarte bun si cu rosii taiate cubulete in loc de suc de rosii. Se serveste cu mamaliguta, sau cum doreste fiecare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Astazi fiind in pana de inspiratie m-am gandit sa combin cumva ingredientele de care dispuneam in
8 voturi
4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul si rosiile. Se pun in putin ulei la calit pina devin sticloase.
Se
66 voturi
15 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate