autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de pui

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
-pulpe de pui (cate doriti), -ardei (cat doriti), -suc de rosii (cat doriti), -Secretul gustului, -patrunjel, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se taie ardeiul (e frumos sa fie de mai multe culori) fideluta. Se spala pulpele si se pun peste ardei in vas. Se pune sucul de rosii, Secretul gustului, patrunjelul taiat marunt, sarea si piperul. Se amesteca bine, se toarna apa si se introduce la cuptor. Este foarte bun si cu rosii taiate cubulete in loc de suc de rosii. Se serveste cu mamaliguta, sau cum doreste fiecare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita cu carne de pui

Tocanita cu carne de pui

Astazi fiind in pana de inspiratie m-am gandit sa combin cumva ingredientele de care dispuneam in

8 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ficatei de pui

Tocanita de ficatei de pui

Se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul si rosiile. Se pun in putin ulei la calit pina devin sticloase. Se

66 voturi    15 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cocolina

    cocolina (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2012

    Foarte buna sa tot mananci!!!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • -pulpe de pui (cate doriti)
  • -ardei (cat doriti)
  • -suc de rosii (cat doriti)
  • -Secretul gustului
  • -patrunjel
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

14 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Sosuri
cocolina

cocolina (Chef de cuisine)

Foarte buna sa tot mananci!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt