autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de pui

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
-pulpe de pui (cate doriti), -ardei (cat doriti), -suc de rosii (cat doriti), -Secretul gustului, -patrunjel, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se taie ardeiul (e frumos sa fie de mai multe culori) fideluta. Se spala pulpele si se pun peste ardei in vas. Se pune sucul de rosii, Secretul gustului, patrunjelul taiat marunt, sarea si piperul. Se amesteca bine, se toarna apa si se introduce la cuptor. Este foarte bun si cu rosii taiate cubulete in loc de suc de rosii. Se serveste cu mamaliguta, sau cum doreste fiecare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita din piept de pui

Tocanita din piept de pui

Se curata,se spala si se taie ceapa marunt, unde apoi intr-o ctratita se pune 3 lg de ulei se adaiga

8 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de galbiori cu piept de pui

Tocanita de galbiori cu piept de pui

- am calit cca 5 min cepele, am adaugat ardeii grasi, apoi galbiorii, am adaugat putina apa si am

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cocolina

    cocolina (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2012

    Foarte buna sa tot mananci!!!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • -pulpe de pui (cate doriti)
  • -ardei (cat doriti)
  • -suc de rosii (cat doriti)
  • -Secretul gustului
  • -patrunjel
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri
cocolina

cocolina (Chef de cuisine)

Foarte buna sa tot mananci!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui picant cu ciuperci