Puiul se curata, se spala si se portioneaza si se blanseaza (prajeste) pina se albeste carnea apoi sa adauga cite putina apa si se fierbe pina este gata. Separat se caleste ceapa, usturoiul, se adauga smantana, sarea, piperul si boiaua si se dau in 3-4 clocote, apoi se adauga peste carne. Se adauga faina si malaiul dizolvate in lapte, se mai clocoteste 2-3 minute apoi se adauga patrunjelul tocat marunt si se ia de pe foc. Se serveste calda cu mamaliguta.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii