autor:

» » Mancaruri cu carne

tocanita de pui a la GRID

Autor: maria sidor (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria sidor (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
1kg pui, 2 legaturi ceapa verde, 2-3 fire usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, 100g ulei de prajit, 100ml lapte, 300g smantana, 1lingura faina, 1/2lingura malai, sare,piper,boia

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se curata, se spala si se portioneaza si se blanseaza (prajeste) pina se albeste carnea apoi sa adauga cite putina apa si se fierbe pina este gata. Separat se caleste ceapa, usturoiul, se adauga smantana, sarea, piperul si boiaua si se dau in 3-4 clocote, apoi se adauga peste carne. Se adauga faina si malaiul dizolvate in lapte, se mai clocoteste 2-3 minute apoi se adauga patrunjelul tocat marunt si se ia de pe foc. Se serveste calda cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de pui a la GRID" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2-3 fire usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 100g ulei de prajit
  • 100ml lapte
  • 300g smantana
  • 1lingura faina
  • 1/2lingura malai
  • sare,piper,boia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Platou mixt cu friptura si legume