1. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se prajesc copanele de pui 5-10 minute, pana cand s-au rumenit uniform, intorcandu-le de cateva ori.Se scot din tigaie.Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute, pana cand se inmoaie.
2. Se adauga cuminul si coriandrul si se calesc 1 minut, apoi se adauga supa.Se pune carnea inapoi impreuna cu morcovii si telina.Se dau intr-un clocot.Se amesteca bine, apoi se acopera si se fierb la foc mic aprox. 30 minute sau pana cand carnea s-a fragezit.Se ia capacul.Daca este prea mult sos, se mai fierbe pana scade.
3. Se adauga caisele si se amesteca usor.Se mai fierbe totul la foc mic 5 minute.
4. Se presara sare si piper dupa gust, apoi se serveste.Se poate servi alaturi de pilaf simplu, cartofi fierti sau copti.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii