autor:

Dachman Laura

» » , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de pui cu caise

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
•2 linguri ulei, •8 copane de pui dezosate, aprox. 450 gr in total, •2 cepe, tocate, •2 catei de usturoi, tocati, •2 lingurite cumin macinat, •2 lingurite coriandru macinat, •300 ml supa de pui, •3 morcovi, taiati in 2 pe lungime, apoi fiecare jumatate taiata in 6-8 betigase, •1 telina, taiata in 2 pe lungime, apoi de-a latul in felii, •5-8 caise, curatate de samburi si taiate in sferturi, •piper si sare, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se prajesc copanele de pui 5-10 minute, pana cand s-au rumenit uniform, intorcandu-le de cateva ori.Se scot din tigaie.Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute, pana cand se inmoaie.
2. Se adauga cuminul si coriandrul si se calesc 1 minut, apoi se adauga supa.Se pune carnea inapoi impreuna cu morcovii si telina.Se dau intr-un clocot.Se amesteca bine, apoi se acopera si se fierb la foc mic aprox. 30 minute sau pana cand carnea s-a fragezit.Se ia capacul.Daca este prea mult sos, se mai fierbe pana scade.
3. Se adauga caisele si se amesteca usor.Se mai fierbe totul la foc mic 5 minute.
4. Se presara sare si piper dupa gust, apoi se serveste.Se poate servi alaturi de pilaf simplu, cartofi fierti sau copti.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Praz cu carne la cuptor

Praz cu carne la cuptor

Se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se fierb cartofii, apoi se strecoara. Se feliaza prazul bine

9 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasolica batuta

Fasolica batuta

Pentru ca sunt olteanca nu trebuia sa lipseasca fasolea din meniu!Se pune fasolica la fiert cu morcovul

5 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Merita incercata !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Apetisant!!!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Tentant

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Arata foarte bine,gustos. Folosesc fructe dar nu am incercat cu caise si am sa caut la dl Radu P. Ce este cuminul. Este deosebita reteta,sunt foarte curios.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Super prezentarea si foarte interesanta reteta cu caise,eu de obicei pun mere la cuptor la diferite feluri de mancare,dar am sa incerc si cu caise.Felicitari pentru reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • •2 linguri ulei
  • •8 copane de pui dezosate
  • aprox. 450 gr in total
  • •2 cepe
  • tocate
  • •2 catei de usturoi
  • tocati
  • •2 lingurite cumin macinat
  • •2 lingurite coriandru macinat
  • •300 ml supa de pui
  • •3 morcovi
  • taiati in 2 pe lungime
  • apoi fiecare jumatate taiata in 6-8 betigase
  • •1 telina
  • taiata in 2 pe lungime
  • apoi de-a latul in felii
  • •5-8 caise
  • curatate de samburi si taiate in sferturi
  • •piper si sare
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza a la Cluj (cu varza dulce) Varza a la Cluj (cu varza dulce)

Acest preparat il gasiti foarte des in zona Ardealului, gatit fie cu varza dulce, fie cu varza murata (cel mai des). Eu prefer sa o

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza murata cu sos de rosii