Pentru tocanita cureti cepele, le toci marunt si se calesc in ulei cu o parte din usturoiul tocat.
Speli si portionezi puiul, il adaugi in cratita, presari boia, sare, piper dupa gust si apa cat sa le acopere si le lasi sa fiarba la foc mic.
Separat se face un rantas din usturoiul ramas, faina, laptele si smantana si cand carnea este fiarta se adauga si acest sos. Mai lasam sa fiarba 5-6 min.
Pentru galuste: amesteci ouale cu faina si grisul, pui si praful de sare cat sa-ti iasa o pasta potrivit de groasa. Cand apa clocoteste dai drumul galustelor si le lasi sa fiarba 5 min. Dupa ce au fiert se trec prin apa rece, se scurg si se adauga la sosul cu carne. Presaram marar. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii