Pentru tocanita cureti cepele, le toci marunt si se calesc in ulei cu o parte din usturoiul tocat.
Speli si portionezi puiul, il adaugi in cratita, presari boia, sare, piper dupa gust si apa cat sa le acopere si le lasi sa fiarba la foc mic.
Separat se face un rantas din usturoiul ramas, faina, laptele si smantana si cand carnea este fiarta se adauga si acest sos. Mai lasam sa fiarba 5-6 min.
Pentru galuste: amesteci ouale cu faina si grisul, pui si praful de sare cat sa-ti iasa o pasta potrivit de groasa. Cand apa clocoteste dai drumul galustelor si le lasi sa fiarba 5 min. Dupa ce au fiert se trec prin apa rece, se scurg si se adauga la sosul cu carne. Presaram marar. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii