Pentru tocanita cureti cepele, le toci marunt si se calesc in ulei cu o parte din usturoiul tocat.
Speli si portionezi puiul, il adaugi in cratita, presari boia, sare, piper dupa gust si apa cat sa le acopere si le lasi sa fiarba la foc mic.
Separat se face un rantas din usturoiul ramas, faina, laptele si smantana si cand carnea este fiarta se adauga si acest sos. Mai lasam sa fiarba 5-6 min.
Pentru galuste: amesteci ouale cu faina si grisul, pui si praful de sare cat sa-ti iasa o pasta potrivit de groasa. Cand apa clocoteste dai drumul galustelor si le lasi sa fiarba 5 min. Dupa ce au fiert se trec prin apa rece, se scurg si se adauga la sosul cu carne. Presaram marar. Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii