autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de pui cu kapia

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2013

Ingrediente
2 pulpe de pui, 300 gr rosii decojite in sos tomat, 1 ceapa, 4-5 ardei kapia in otet, 3 catei usturoi, sare, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se taie in doua.
Se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute.
Presaram peste ele putina sare si piper.
Ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.
Ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai mari.
Rosiile le taiem bucatele.
Intr-o tigaie punem putin ulei la incins.
Adaugam ceapa si o canita de apa.
Lasam cam 5 minute ceapa la inmuiat,apoi punem rosiile si ardeiul kapia.
Dupa ce puiul a fiert ,il adaugam in acest sos.
Curatam si usturoiul si il pisam apoi il punem peste pui.
Mai condimentam cu sare si piper,dupa gust.
Lasam cam 5 minute sa fiarba tocanita,acoperita cu un capac.
Apoi oprim aragazul si servim!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu kapia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma in casa

Shaorma in casa

Am pregatit carnea in ulei de masline cu condimente foarte vechi si puternice ca aroma, le-am perpelit

21 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu pulpe de pui

Pilaf de orez cu pulpe de pui

Se spala si se curata pulpele, se pun sa se prajeasca in putin ulei. Ceapa se curata si se taie

77 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Multumesc mult Adriana!

  • Adriana B

    Adriana B (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    Arata foarte bine!

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc mult Adriana!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu cartofi