autor:

Simona

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de pui cu legume de vara

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1 pui ( 1 - 1,2 kg.), 100 ml ulei, 100 ml vin, 5 cepe, 4 ardei grasi, 4 rosii, 1 foaie dafin, marar, patrunjel verde ( tocat ), putin cimbru, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cureti si speli puiul, apoi il tai bucati, pe care le sarezi si le prajesti in ulei incins. Din cand in cand le stropesti cu vin. Cand carnea este frumos rumenita, o scoti pe o farfurie si in sosul ramas calesti ceapa tocata impreuna cu ardeii taiati dupa preferinta ( fasii, patratele etc. )Dupa ce ceapa si ardeii s-au inmuiat, adaugi bucatile de carne, potrivesti de sare si piper si pui dafinul, cimbrul, mararul, rosiile curatate de coaja si taiate felii. dai totul la cuptor, la foc potrivit pentru 20 minute. La final presari putin patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ratatouille la cuptor (dietetic)

Ratatouille la cuptor (dietetic)

Se taie vinetele, dovleceii, ardeii si rosiile in felii rotunde. Intr-o tigaie de teflon de pune

4 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi, impanati

Cartofi noi, impanati

Curatam cartofii de coaja si ii crestam pe orizontala( ca pe acordeon) lasand baza intact. Taiem

16 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 pui ( 1 - 1,2 kg.)
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • 5 cepe
  • 4 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 1 foaie dafin
  • marar
  • patrunjel verde ( tocat )
  • putin cimbru
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala

Se taie pieptul în două, se unge cu ulei, se freacă cu sare, dar şi mirodenii pentru o crustă frumoasă. Eu mi-am făcut propriul

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de vitel Supa de vitel

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dovlecei umpluti--la cuptor