autor:

Simona

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de pui cu legume de vara

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1 pui ( 1 - 1,2 kg.), 100 ml ulei, 100 ml vin, 5 cepe, 4 ardei grasi, 4 rosii, 1 foaie dafin, marar, patrunjel verde ( tocat ), putin cimbru, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cureti si speli puiul, apoi il tai bucati, pe care le sarezi si le prajesti in ulei incins. Din cand in cand le stropesti cu vin. Cand carnea este frumos rumenita, o scoti pe o farfurie si in sosul ramas calesti ceapa tocata impreuna cu ardeii taiati dupa preferinta ( fasii, patratele etc. )Dupa ce ceapa si ardeii s-au inmuiat, adaugi bucatile de carne, potrivesti de sare si piper si pui dafinul, cimbrul, mararul, rosiile curatate de coaja si taiate felii. dai totul la cuptor, la foc potrivit pentru 20 minute. La final presari putin patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Se taie carnea de vita in fasii subtiri (inlaturand grasimea).Se pune carnea intr-un castron cu 5

10 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de mazare cu friganele

Mancarica de mazare cu friganele

Pentru mancarica de mazare procedam astfel: carnita o spalam, o portionam si o punem la fiert . se

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 pui ( 1 - 1,2 kg.)
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • 5 cepe
  • 4 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 1 foaie dafin
  • marar
  • patrunjel verde ( tocat )
  • putin cimbru
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu ciuperci si garniturã de cartofii aromati (Beringelas recheadas com cogumelos)