autor:

Simona

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de pui cu legume de vara

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1 pui ( 1 - 1,2 kg.), 100 ml ulei, 100 ml vin, 5 cepe, 4 ardei grasi, 4 rosii, 1 foaie dafin, marar, patrunjel verde ( tocat ), putin cimbru, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cureti si speli puiul, apoi il tai bucati, pe care le sarezi si le prajesti in ulei incins. Din cand in cand le stropesti cu vin. Cand carnea este frumos rumenita, o scoti pe o farfurie si in sosul ramas calesti ceapa tocata impreuna cu ardeii taiati dupa preferinta ( fasii, patratele etc. )Dupa ce ceapa si ardeii s-au inmuiat, adaugi bucatile de carne, potrivesti de sare si piper si pui dafinul, cimbrul, mararul, rosiile curatate de coaja si taiate felii. dai totul la cuptor, la foc potrivit pentru 20 minute. La final presari putin patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi cu carne

Musaca de cartofi cu carne

Curatam ceapa si morcovii, apoi ii spalam. Eu am achizitionat de curand un chopper, de care sunt

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de spanac

Tocanita de spanac

Spalati spanacul in mai multe ape si puneti-l la fiert in 2 litri de apa clocotita cu putina sare

18 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 pui ( 1 - 1,2 kg.)
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • 5 cepe
  • 4 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 1 foaie dafin
  • marar
  • patrunjel verde ( tocat )
  • putin cimbru
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cina usoara si delicioasa de vara