autor:

Simona

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de pui cu legume de vara

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1 pui ( 1 - 1,2 kg.), 100 ml ulei, 100 ml vin, 5 cepe, 4 ardei grasi, 4 rosii, 1 foaie dafin, marar, patrunjel verde ( tocat ), putin cimbru, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cureti si speli puiul, apoi il tai bucati, pe care le sarezi si le prajesti in ulei incins. Din cand in cand le stropesti cu vin. Cand carnea este frumos rumenita, o scoti pe o farfurie si in sosul ramas calesti ceapa tocata impreuna cu ardeii taiati dupa preferinta ( fasii, patratele etc. )Dupa ce ceapa si ardeii s-au inmuiat, adaugi bucatile de carne, potrivesti de sare si piper si pui dafinul, cimbrul, mararul, rosiile curatate de coaja si taiate felii. dai totul la cuptor, la foc potrivit pentru 20 minute. La final presari putin patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu branza la cuptor

Cartofi cu branza la cuptor

Se spala bine cartofii si se fierb in coaja. Cand sunt fierti se curata si se taie felii potrivit

7 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti

Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti

Coastele se asaza intr-o tava adanca, cu morcovul, ceapa si usturoiul curatate si spalate. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 pui ( 1 - 1,2 kg.)
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • 5 cepe
  • 4 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 1 foaie dafin
  • marar
  • patrunjel verde ( tocat )
  • putin cimbru
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei