Tocanita de pui cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • 5 cepe
  • 4 ardeii grasi
  • 750 gr rosii
  • dafin
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puiul se curata,se spala,se taie in bucati care se sareaza si se prajesc in ulei.

Din cand in cand le stropesti cu vin.Cand este rumenita frumos,se scoate pe o farfurie si in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,cu ardeii taiati dupa gust.Dupa ce s_au imuiat legumele,se adauga carnea,se sareaza,se pipereaza,se pune dafinul,rosiile curatate de coaja si tocate marunt.

Se da la cuptor la foc potrivit timp de 20 min.La final se pune putin patrunjel tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor