Puiul se curata,se spala,se taie in bucati care se sareaza si se prajesc in ulei.
Din cand in cand le stropesti cu vin.Cand este rumenita frumos,se scoate pe o farfurie si in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,cu ardeii taiati dupa gust.Dupa ce s_au imuiat legumele,se adauga carnea,se sareaza,se pipereaza,se pune dafinul,rosiile curatate de coaja si tocate marunt.
Se da la cuptor la foc potrivit timp de 20 min.La final se pune putin patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii