Se spala pieptul de pui si se taie bucatele,pe care apoi le prajim in 5 linguri de ulei de masline extravirgin, turnand si putina apa, ca sa nu se prinda de cratita.Intre timp curatam prazul,ardeiul gras,rosiile le decojim cu un cutit,le tocam marunt(eu rosiile le tai in patru)prazul cubulete si ardeiul julien.Le adaugam in cratita in care fierbe deja pieptul de pui,adaugam si o lingurita de oregano, si o lingurita amidon(amidonul trebuie bine dizolvat), putina sare si o cana de apa,acoperim vasul si il dam la foc molcom in cuptor, pentru 15 minute.Am uitat sa spun eu dupa ce fierb deasupra tocanita o mut intr-un vas de yenna.Scoatem vasul yenna,presaram cascavalul si mai introducem vasul in cuptor pentru inca 5 minute.Separat facem si un bot de mamaliguta si pregatim si putin mujdei de usturoi.Aceasta tocanita o servim cu patrunjel tocat fin cu o mamaliguta calda peste care turnam si putin mujdei de usturoi. Cine doreste poate sa faca o garnitura de cartofi natur sau prajiti,dar merge si cu un orez basmati,peste care adaugam si sos din tocanita,este o mancare super-gustoasa,alaturi de un pahar de vin alb.Pofta buna !!!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii