autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA DE PULPE DE PUI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Ingrediente
1 punga ciocanele, 1 ceapa, 1 cescuta ulei, 2 lingurite boia, 2 lingurite vegeta cu gust de gaina, 2 catei usturoi, 2 linguri faina, 1/2 cana lapte proaspat, sare, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

18 voturi

Mod de preparare

Intotdeuna eu oparesc carnea, dupa care o spal bine.
Intrun craticior punem uleiul la prajit, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa, adaugam boiaua apoi carnea, prajim usor la foc mic 2 minute si adaugam apa sa acopere carnea. In timpul fierberii adaugam vegeta, potrivim de sare. Cand e fiarta carnea, facem o slobozeala din faina si lapte rece de consistenta unei smantani, pe care o adaugam la tocanita si lasam sa dea cateva clocote, adaugam usturoiul zbrobit si patrunjelul verde tocat, amestecam usor si stingem focul. Se serveste cu muratura si mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA DE PULPE DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

54 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Varza dulce cu piept de porc

Varza dulce cu piept de porc

Varza se curăță de frunzele pătate sau deteriorate și se toacă cu un cuțit bine ascuțit pe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2014

    Apai draga, dintr-un magazin ardelenesc. Bine, no!

  • Fara foto

    Puiu Silviu Raicof , 05 aprilie 2014

    Intrun craticior??? din ce magazin cumparati vasele??

  • Fara foto

    HankS (Bucatar) , 11 martie 2011

    Arata bine, sunt sigur ca e foarte gustos ... Dar ... o slobozeala ??? :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 punga ciocanele
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta ulei
  • 2 lingurite boia
  • 2 lingurite vegeta cu gust de gaina
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • 1/2 cana lapte proaspat
  • sare
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Apai draga, dintr-un magazin ardelenesc. Bine, no!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita

Se spală frunzele de viță de vie și le punem în apă clocotită, având grijă să nu se dizolve. Scoateți-le cu o

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Ficatei cu legume si sos de hribi