autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de purcel

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Ingrediente
500g file de porc,2 linguri ulei,1 lingura faina,400g boabe de struguri fara samburi,200g champignons,200 galbiori,150 ml smantana,150 ml vin alb,1 lingura bulion,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile si galbiorii se taie sferturi.Ceapa se toaca ,iar carnea se taie julien(fasii subtiri).
Uleiul se incinge si se rumeneste carnea.Se adauga ceapa pudrata cu faina impreuna cu ciupercile si galbiorii in restul de ulei si se calesc putin. Se stinge totul cu 100 ml vin si se fierbe 5 minute.
Se adauga boabele de struguri si restul de vin amestecat cu smantana si bulion;se sareaza si se pipereaza si se mai fierbe 5 minute.
Se orneaza farfuriile cu crengute de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de purcel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
tocanita de purcel

tocanita de purcel

intr-0 tigaie cu ulei se inabuse pe rind ,carnea taiata bucatele,cartofi si ardei taiati rondele,ceapa

9 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI

PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI

Se spala pulpele,se aseaza in tava,cartofii se spala si se taie pe lungine,se pun peste pulpe,rosia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Sunt convinsa ca e un deiciu. Galbiorii dau o aromaaaaaa!!!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g file de porc,2 linguri ulei,1 lingura faina,400g boabe de struguri fara samburi,200g champignons,200 galbiori,150 ml smantana,150 ml vin alb,1 lingura bulion,sare,piper

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Sunt convinsa ca e un deiciu. Galbiorii dau o aromaaaaaa!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Shaorma