Tocanita de purcel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g file de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 400g boabe de struguri fara samburi
  • 200g champignons
  • 200 galbiori
  • 150 ml smantana
  • 150 ml vin alb
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile si galbiorii se taie sferturi.Ceapa se toaca ,iar carnea se taie julien(fasii subtiri).

Uleiul se incinge si se rumeneste carnea.Se adauga ceapa pudrata cu faina impreuna cu ciupercile si galbiorii in restul de ulei si se calesc putin. Se stinge totul cu 100 ml vin si se fierbe 5 minute.

Se adauga boabele de struguri si restul de vin amestecat cu smantana si bulion;se sareaza si se pipereaza si se mai fierbe 5 minute.

Se orneaza farfuriile cu crengute de patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor