autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de purcel

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Ingrediente
500g file de porc,2 linguri ulei,1 lingura faina,400g boabe de struguri fara samburi,200g champignons,200 galbiori,150 ml smantana,150 ml vin alb,1 lingura bulion,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile si galbiorii se taie sferturi.Ceapa se toaca ,iar carnea se taie julien(fasii subtiri).
Uleiul se incinge si se rumeneste carnea.Se adauga ceapa pudrata cu faina impreuna cu ciupercile si galbiorii in restul de ulei si se calesc putin. Se stinge totul cu 100 ml vin si se fierbe 5 minute.
Se adauga boabele de struguri si restul de vin amestecat cu smantana si bulion;se sareaza si se pipereaza si se mai fierbe 5 minute.
Se orneaza farfuriile cu crengute de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de purcel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
tocanita de purcel

tocanita de purcel

intr-0 tigaie cu ulei se inabuse pe rind ,carnea taiata bucatele,cartofi si ardei taiati rondele,ceapa

9 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Sunt convinsa ca e un deiciu. Galbiorii dau o aromaaaaaa!!!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g file de porc,2 linguri ulei,1 lingura faina,400g boabe de struguri fara samburi,200g champignons,200 galbiori,150 ml smantana,150 ml vin alb,1 lingura bulion,sare,piper

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Sunt convinsa ca e un deiciu. Galbiorii dau o aromaaaaaa!!!

Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie