autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de purcel

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Ingrediente
500g file de porc,2 linguri ulei,1 lingura faina,400g boabe de struguri fara samburi,200g champignons,200 galbiori,150 ml smantana,150 ml vin alb,1 lingura bulion,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile si galbiorii se taie sferturi.Ceapa se toaca ,iar carnea se taie julien(fasii subtiri).
Uleiul se incinge si se rumeneste carnea.Se adauga ceapa pudrata cu faina impreuna cu ciupercile si galbiorii in restul de ulei si se calesc putin. Se stinge totul cu 100 ml vin si se fierbe 5 minute.
Se adauga boabele de struguri si restul de vin amestecat cu smantana si bulion;se sareaza si se pipereaza si se mai fierbe 5 minute.
Se orneaza farfuriile cu crengute de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de purcel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
tocanita de purcel

tocanita de purcel

intr-0 tigaie cu ulei se inabuse pe rind ,carnea taiata bucatele,cartofi si ardei taiati rondele,ceapa

9 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Chili con carne

Chili con carne

Pentru inceput spalam si taiem cuburi ardeii, rosiile, ceapa. Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Sunt convinsa ca e un deiciu. Galbiorii dau o aromaaaaaa!!!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g file de porc,2 linguri ulei,1 lingura faina,400g boabe de struguri fara samburi,200g champignons,200 galbiori,150 ml smantana,150 ml vin alb,1 lingura bulion,sare,piper

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Sunt convinsa ca e un deiciu. Galbiorii dau o aromaaaaaa!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania