autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de purcel cu ceapa

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2013

Ingrediente
500g piept de porc, 500g pulpa porc, 700g ceapa, 1 lg cond. pt carne de porc, 2 foi de dafin, 3 boabe ienibahar, 3 lg pasta tomata, 1l supa de legume, 1 lg boia dulce, 3-4 lg ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins, se adauga carnea taiata cuburi, dupa ce se rumeneste putin se adauga ceapa taiata julien.Se amesteca timp de 5 min dupa care se adauga supa si toate ingredientele, inafara de pasta tomata.Se acopera cu un capac si se fierbe pana devine carnea frageda,punem pasta de tomate mai lasam 5 minute, asezonati cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de purcel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Steak cu orez si sofran

Steak cu orez si sofran

Sofranul se dizolva in putin vin fierbinte dupa care se strecoara de firicelele acelea rosii. Calim

2 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Varza cu afumatura

Varza cu afumatura

Am prajit afumatura,am calit ardeiul si am pus varza sa scada cu 2 cani de apa.Dupa ce a scazut varza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g piept de porc
  • 500g pulpa porc
  • 700g ceapa
  • 1 lg cond. pt carne de porc
  • 2 foi de dafin
  • 3 boabe ienibahar
  • 3 lg pasta tomata
  • 1l supa de legume
  • 1 lg boia dulce
  • 3-4 lg ulei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Musaca de legume cu carne