Se pune uleiul la incins, se adauga carnea taiata cuburi, dupa ce se rumeneste putin se adauga ceapa taiata julien.Se amesteca timp de 5 min dupa care se adauga supa si toate ingredientele, inafara de pasta tomata.Se acopera cu un capac si se fierbe pana devine carnea frageda,punem pasta de tomate mai lasam 5 minute, asezonati cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii