Tocanita de purcel cu ceapa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piept de porc
  • 500g pulpa porc
  • 700g ceapa
  • 1 lg cond. pt carne de porc
  • 2 foi de dafin
  • 3 boabe ienibahar
  • 3 lg pasta tomata
  • 1l supa de legume
  • 1 lg boia dulce
  • 3-4 lg ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins, se adauga carnea taiata cuburi, dupa ce se rumeneste putin se adauga ceapa taiata julien.Se amesteca timp de 5 min dupa care se adauga supa si toate ingredientele, inafara de pasta tomata.Se acopera cu un capac si se fierbe pana devine carnea frageda,punem pasta de tomate mai lasam 5 minute, asezonati cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor