autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de purcel cu ceapa

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2013

Ingrediente
500g piept de porc, 500g pulpa porc, 700g ceapa, 1 lg cond. pt carne de porc, 2 foi de dafin, 3 boabe ienibahar, 3 lg pasta tomata, 1l supa de legume, 1 lg boia dulce, 3-4 lg ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins, se adauga carnea taiata cuburi, dupa ce se rumeneste putin se adauga ceapa taiata julien.Se amesteca timp de 5 min dupa care se adauga supa si toate ingredientele, inafara de pasta tomata.Se acopera cu un capac si se fierbe pana devine carnea frageda,punem pasta de tomate mai lasam 5 minute, asezonati cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de purcel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Budincute din creier

Budincute din creier

Se spala creierul in apa rece si se fierbe in apa putin sarata si doua linguri de otet. Cind este

4 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

Pieptul de pui spalat si scurs de apa, se taie cubulete, rosiile se taie in jumatati, ceapa se curata,

3 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g piept de porc
  • 500g pulpa porc
  • 700g ceapa
  • 1 lg cond. pt carne de porc
  • 2 foi de dafin
  • 3 boabe ienibahar
  • 3 lg pasta tomata
  • 1l supa de legume
  • 1 lg boia dulce
  • 3-4 lg ulei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ficatei de pui inabusiti (cu ciuperci)