autor:

silviana maftei

» » Mancaruri cu carne

tocanita de purcel

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
0,300 g carne de porc pulpa, 3 cepe, 2 ardei iuti, 4 rosi, 3 cartofi noi, 3 fire marar, 5-6 boabe enibahar, nucsoara, 1 foaie de dafin, 1 lingurita zahar, sare,, 0,100 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

intr-0 tigaie cu ulei se inabuse pe rind ,carnea taiata bucatele,cartofi si ardei taiati rondele,ceapa tocata marunt,dupa inabusire se pun intr-o cratita in care punem apa cit sa le acoper si inca 2 degete,se pun boabele de enibahar si foaia de dafin ,sare si le fierbem 30-35 min, se incearca carnea
rosiile se cojesc se taie marunt si se pun la fiert cu zaharul 5 minute
se pun si rosiile in tocanita, condimentele ,sare, tocanita se mai fierbe 10 minute apoi se stinge focul,se pune mararul taiat marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de purcel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei cu besamel(specific arab)

Dovlecei cu besamel(specific arab)

Dovleceii,spalati,necuratati,se taie in jumatate si se fierb in apa sarata cca 15 minute.Dupa ce

9 voturi    8 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu smantana

Pui cu smantana

Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin

9 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

    Si eu folosesc aceasta reteta cand fac tocanita si reultatul este unul delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 0,300 g carne de porc pulpa
  • 3 cepe
  • 2 ardei iuti
  • 4 rosi
  • 3 cartofi noi
  • 3 fire marar
  • 5-6 boabe enibahar
  • nucsoara
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita zahar
  • sare,
  • 0,100 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

85 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Si eu folosesc aceasta reteta cand fac tocanita si reultatul este unul delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pulpe de pui la ceaun