autor:

silviana maftei

» » Mancaruri cu carne

tocanita de purcel

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
0,300 g carne de porc pulpa, 3 cepe, 2 ardei iuti, 4 rosi, 3 cartofi noi, 3 fire marar, 5-6 boabe enibahar, nucsoara, 1 foaie de dafin, 1 lingurita zahar, sare,, 0,100 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

intr-0 tigaie cu ulei se inabuse pe rind ,carnea taiata bucatele,cartofi si ardei taiati rondele,ceapa tocata marunt,dupa inabusire se pun intr-o cratita in care punem apa cit sa le acoper si inca 2 degete,se pun boabele de enibahar si foaia de dafin ,sare si le fierbem 30-35 min, se incearca carnea
rosiile se cojesc se taie marunt si se pun la fiert cu zaharul 5 minute
se pun si rosiile in tocanita, condimentele ,sare, tocanita se mai fierbe 10 minute apoi se stinge focul,se pune mararul taiat marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de purcel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan in sos alb

Pulpa de curcan in sos alb

Punem pulpa la rumenit in ulei si unt. Dupa care adaugam ciupercile, morcovul si ceapa taiate in

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Iahnie de Fasole cu Ciolan Afumat

Iahnie de Fasole cu Ciolan Afumat

Fasolea se alege si se pune la inmuiat de cu seara, a doua zi se va pune la fiert la foc potrivit

95 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

    Si eu folosesc aceasta reteta cand fac tocanita si reultatul este unul delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 0,300 g carne de porc pulpa
  • 3 cepe
  • 2 ardei iuti
  • 4 rosi
  • 3 cartofi noi
  • 3 fire marar
  • 5-6 boabe enibahar
  • nucsoara
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita zahar
  • sare,
  • 0,100 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Si eu folosesc aceasta reteta cand fac tocanita si reultatul este unul delicios.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne de vita