tocanita de purcel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
tocanita de purcel

Ingrediente

  • 0,300 g carne de porc pulpa
  • 3 cepe
  • 2 ardei iuti
  • 4 rosi
  • 3 cartofi noi
  • 3 fire marar
  • 5-6 boabe enibahar
  • nucsoara
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita zahar
  • sare,piper
  • 0,100 ml ulei

Mod de preparare

intr-0 tigaie cu ulei se inabuse pe rind ,carnea taiata bucatele,cartofi si ardei taiati rondele,ceapa tocata marunt,dupa inabusire se pun intr-o cratita in care punem apa cit sa le acoper si inca 2 degete,se pun boabele de enibahar si foaia de dafin ,sare si le fierbem 30-35 min, se incearca carnea

rosiile se cojesc se taie marunt si se pun la fiert cu zaharul 5 minute

se pun si rosiile in tocanita, condimentele ,sare, tocanita se mai fierbe 10 minute apoi se stinge focul,se pune mararul taiat marunt

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise