autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de rinichi cu ciuperci

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
500g rinichi de vita bine curatat, oparit si taiat feliute, 1 pahar mic ulei, 1 lingura bulion, 1 ceapa mijlocie tocata marunt, 1 lingura faina, un pahar mic de vin alb, sare 1/2 lingurita, piper macinat 1/2 lingurita, cimbru, 1 cub maggi (o cana de supa), 1/2 kg ciuperci albe curatate si taiate felii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se infierbinta uleiul si se pune ceapa sa se inabuse. Se adauga feliile de rinichi si o cana de supa. Se fierb. Ciupercile se inabuse in putina apa si se adauga la rinichi.



Separat se rumeneste faina, se adauga putina apa, bulionul si vinul si se fierbe pina se ingroase. Se amesteca totul, se pune cimbrul si se mai fierbe 15 min la foc iute. Se serveste calda cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rinichi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui invelit in foietaj cu sos de mustar

Pui invelit in foietaj cu sos de mustar

Se spala pieptul de pui,se taie pe jumate si se pune la uscat pe un servet. Usturoiul, patrunjelul

10 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g rinichi de vita bine curatat
  • oparit si taiat feliute
  • 1 pahar mic ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 ceapa mijlocie tocata marunt
  • 1 lingura faina
  • un pahar mic de vin alb
  • sare 1/2 lingurita
  • piper macinat 1/2 lingurita
  • cimbru
  • 1 cub maggi (o cana de supa)
  • 1/2 kg ciuperci albe curatate si taiate felii

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume