autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de rinichi cu ciuperci

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
500g rinichi de vita bine curatat, oparit si taiat feliute, 1 pahar mic ulei, 1 lingura bulion, 1 ceapa mijlocie tocata marunt, 1 lingura faina, un pahar mic de vin alb, sare 1/2 lingurita, piper macinat 1/2 lingurita, cimbru, 1 cub maggi (o cana de supa), 1/2 kg ciuperci albe curatate si taiate felii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se infierbinta uleiul si se pune ceapa sa se inabuse. Se adauga feliile de rinichi si o cana de supa. Se fierb. Ciupercile se inabuse in putina apa si se adauga la rinichi.



Separat se rumeneste faina, se adauga putina apa, bulionul si vinul si se fierbe pina se ingroase. Se amesteca totul, se pune cimbrul si se mai fierbe 15 min la foc iute. Se serveste calda cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rinichi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Cartofii se curata,se spala si se taie felii subtiri. Cu ciupercile procedam la fel,le curatam si

22 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Spalam coastele si le punem intr-o oala la fiert. La jumatatea prepararii dam oala deoparte. Curatam

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g rinichi de vita bine curatat
  • oparit si taiat feliute
  • 1 pahar mic ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 ceapa mijlocie tocata marunt
  • 1 lingura faina
  • un pahar mic de vin alb
  • sare 1/2 lingurita
  • piper macinat 1/2 lingurita
  • cimbru
  • 1 cub maggi (o cana de supa)
  • 1/2 kg ciuperci albe curatate si taiate felii

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata