autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de rinichi cu ciuperci

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
500g rinichi de vita bine curatat, oparit si taiat feliute, 1 pahar mic ulei, 1 lingura bulion, 1 ceapa mijlocie tocata marunt, 1 lingura faina, un pahar mic de vin alb, sare 1/2 lingurita, piper macinat 1/2 lingurita, cimbru, 1 cub maggi (o cana de supa), 1/2 kg ciuperci albe curatate si taiate felii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se infierbinta uleiul si se pune ceapa sa se inabuse. Se adauga feliile de rinichi si o cana de supa. Se fierb. Ciupercile se inabuse in putina apa si se adauga la rinichi.



Separat se rumeneste faina, se adauga putina apa, bulionul si vinul si se fierbe pina se ingroase. Se amesteca totul, se pune cimbrul si se mai fierbe 15 min la foc iute. Se serveste calda cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rinichi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500g rinichi de vita bine curatat
  • oparit si taiat feliute
  • 1 pahar mic ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 ceapa mijlocie tocata marunt
  • 1 lingura faina
  • un pahar mic de vin alb
  • sare 1/2 lingurita
  • piper macinat 1/2 lingurita
  • cimbru
  • 1 cub maggi (o cana de supa)
  • 1/2 kg ciuperci albe curatate si taiate felii

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Muschiulet de porc impletit