autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de rinichi cu ciuperci

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
500g rinichi de vita bine curatat, oparit si taiat feliute, 1 pahar mic ulei, 1 lingura bulion, 1 ceapa mijlocie tocata marunt, 1 lingura faina, un pahar mic de vin alb, sare 1/2 lingurita, piper macinat 1/2 lingurita, cimbru, 1 cub maggi (o cana de supa), 1/2 kg ciuperci albe curatate si taiate felii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se infierbinta uleiul si se pune ceapa sa se inabuse. Se adauga feliile de rinichi si o cana de supa. Se fierb. Ciupercile se inabuse in putina apa si se adauga la rinichi.



Separat se rumeneste faina, se adauga putina apa, bulionul si vinul si se fierbe pina se ingroase. Se amesteca totul, se pune cimbrul si se mai fierbe 15 min la foc iute. Se serveste calda cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rinichi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Parfait de ficat de pui cu stafide si vin dulce

Parfait de ficat de pui cu stafide si vin dulce

Pune stafidele si vinul intr-un bol si da-le la cuptorul cu microunde, la putere maxima, timp de

5 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g rinichi de vita bine curatat
  • oparit si taiat feliute
  • 1 pahar mic ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 ceapa mijlocie tocata marunt
  • 1 lingura faina
  • un pahar mic de vin alb
  • sare 1/2 lingurita
  • piper macinat 1/2 lingurita
  • cimbru
  • 1 cub maggi (o cana de supa)
  • 1/2 kg ciuperci albe curatate si taiate felii

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui la rotisor