Se spala si se taie cepele si ardeii grasi se taie bucatele mici si telina se spala si se da pe razatoarea mica. Se caleste cu 2 linguri de ulei, se fierbe cu putina apa. Apoi se pun la fiert 15 minute cuburile de soia intr-o oala cu apa, apoi se scurg si se prajesc intr-o tigaie cu ulei si o lingurita de delikat. Dupa se au fiert legumele se pun cuburile de soia si se amesteca, se pune piper, bulion si mararul se fierbe 10 minute. Se pune delikat daca este nevoie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii