autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vara

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2010

Ingrediente
1,800kg pulpe superioare de pui, -2kg ceapa, -2kg ardei gras, -2kg rosii, -3 foi de dafin, -3 lingurite secretul gustului, -piper, -patrunjel (eu nu am pus pentru ca era noapte si nu vedeam sa mai culeg)

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, ardeiul, iar rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se toaca ceapa solzisori, ardeiul fideluta, iar rosiile se taie felii. Se prajesc un pic pulpele in ulei apoi se pun peste ele ceapa, ardeiul, rosiile, foile de dafin, secretul gustului, piperul, se amesteca usor si se introduce cratita la cuptor pana fierb legumele. Acum trebuia sa pun eu patrunjelul tocat marunt si sa inchid cuptorul, dar eu am inchis numai cuptorul. Asta e, daca nu mi-am facut aprovizionarea din timp. Se serveste cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas

Gulas

Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie

15 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu costita afumata

Mancare de cartofi cu costita afumata

Se taie costita bucati si se pune ca calit, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca. Se

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sam Spade , 21 iulie 2015

    asta pare mai mult tocanita de ceapa

  • Fara foto

    Stefan Bogdan W David , 13 martie 2014

    minunata cred

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Foarte buna tocanita! Cu mamaliga, e o bunatate!

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1,800kg pulpe superioare de pui
  • -2kg ceapa
  • -2kg ardei gras
  • -2kg rosii
  • -3 foi de dafin
  • -3 lingurite secretul gustului
  • -piper
  • -patrunjel (eu nu am pus pentru ca era noapte si nu vedeam sa mai culeg)

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foarte buna tocanita! Cu mamaliga, e o bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de lamaie