autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vara

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2010

Ingrediente
1,800kg pulpe superioare de pui, -2kg ceapa, -2kg ardei gras, -2kg rosii, -3 foi de dafin, -3 lingurite secretul gustului, -piper, -patrunjel (eu nu am pus pentru ca era noapte si nu vedeam sa mai culeg)

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, ardeiul, iar rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se toaca ceapa solzisori, ardeiul fideluta, iar rosiile se taie felii. Se prajesc un pic pulpele in ulei apoi se pun peste ele ceapa, ardeiul, rosiile, foile de dafin, secretul gustului, piperul, se amesteca usor si se introduce cratita la cuptor pana fierb legumele. Acum trebuia sa pun eu patrunjelul tocat marunt si sa inchid cuptorul, dar eu am inchis numai cuptorul. Asta e, daca nu mi-am facut aprovizionarea din timp. Se serveste cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba rasol cu sos de usturoi

Limba rasol cu sos de usturoi

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

17 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui exotic

Pui exotic

Pieptul de pui, fie il tai bucatele, fie il cumperi gata taiat si il pui la fiert in apa destula,

1 vot    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sam Spade , 21 iulie 2015

    asta pare mai mult tocanita de ceapa

  • Fara foto

    Stefan Bogdan W David , 13 martie 2014

    minunata cred

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Foarte buna tocanita! Cu mamaliga, e o bunatate!

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1,800kg pulpe superioare de pui
  • -2kg ceapa
  • -2kg ardei gras
  • -2kg rosii
  • -3 foi de dafin
  • -3 lingurite secretul gustului
  • -piper
  • -patrunjel (eu nu am pus pentru ca era noapte si nu vedeam sa mai culeg)

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foarte buna tocanita! Cu mamaliga, e o bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale in foi de varza