Pieptul se taie in bucatele si se prajeste.Se curata zarzavaturile,se taie se se calesc in uleiul in care ati prajit pieptul timp de 5 min,dupa care adaugati putina apa calda si lasati sa fiarba toate.Intre timp s decojesc rosiile si se taie cubulete,apoi se adauga peste mancarica.Lasati sa mai fiarba inca 15-10 de min,apoi adaugati usturoiul,taiat marunt,si patrujelul tocat.Mai lasati sa fiarba inca 10 min si..gata tocanita...E foarte usor de preparat,si este foarte buna.Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii