Tocanita de vara

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc de piept de pui
  • 3 buc de ardei gras
  • 3 catei de usturoi 6 rosii
  • 2 cepe
  • ulei
  • 1 leg de patrunjel

Mod de preparare

Pieptul se taie in bucatele si se prajeste.Se curata zarzavaturile,se taie se se calesc in uleiul in care ati prajit pieptul timp de 5 min,dupa care adaugati putina apa calda si lasati sa fiarba toate.Intre timp s decojesc rosiile si se taie cubulete,apoi se adauga peste mancarica.Lasati sa mai fiarba inca 15-10 de min,apoi adaugati usturoiul,taiat marunt,si patrujelul tocat.Mai lasati sa fiarba inca 10 min si..gata tocanita...E foarte usor de preparat,si este foarte buna.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise