Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010
Ingrediente
500 gr carne de vita, 4 cepe, 3 morcovi, 1 ardel, 100 ml suc de rosii, 1 pahar de vin, sare, piper, marar, partunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa se curata si se taie marunt,ardelul se curata si se taie si el marunt,morcovul se curata si se taie rondele si se pun toate legumele la inabusit cu putin ulei.Dupa ce s au inmuiat putin se adauga carnea taiata potrivit.
Cand carnea incepe sa isi schimbe culoarea se adauga vinul si putina apa,se sareaza,se acopera si se lasa sa fiarba 25 minute.
Se adauga sucul de rosii si se mai fiarbe 10 minute.
La urma se adauga verdeata tocata marunt.
Se poate servi simpla sau langa piure de cartofi sau orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se caleste putin (doar pana se inmoaie) ceapa dupa care
24 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010
Imi place tare mult ...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010
Foarte gustoasa
lumi (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010
am facut si eu tocanita pt azi! Adaug si putin usturoi