Ceapa se curata si se taie marunt,ardelul se curata si se taie si el marunt,morcovul se curata si se taie rondele si se pun toate legumele la inabusit cu putin ulei.Dupa ce s au inmuiat putin se adauga carnea taiata potrivit.
Cand carnea incepe sa isi schimbe culoarea se adauga vinul si putina apa,se sareaza,se acopera si se lasa sa fiarba 25 minute.
Se adauga sucul de rosii si se mai fiarbe 10 minute.
La urma se adauga verdeata tocata marunt.
Se poate servi simpla sau langa piure de cartofi sau orez.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii