autor:

mac myra

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vita

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
500 gr carne de vita, 4 cepe, 3 morcovi, 1 ardel, 100 ml suc de rosii, 1 pahar de vin, sare, piper, marar, partunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt,ardelul se curata si se taie si el marunt,morcovul se curata si se taie rondele si se pun toate legumele la inabusit cu putin ulei.Dupa ce s au inmuiat putin se adauga carnea taiata potrivit.
Cand carnea incepe sa isi schimbe culoarea se adauga vinul si putina apa,se sareaza,se acopera si se lasa sa fiarba 25 minute.
Se adauga sucul de rosii si se mai fiarbe 10 minute.
La urma se adauga verdeata tocata marunt.
Se poate servi simpla sau langa piure de cartofi sau orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de ciuperci cu vita

Tocanita de ciuperci cu vita

Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se caleste putin (doar pana se inmoaie) ceapa dupa care

24 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE FICAT DE VITA

TOCANITA DE FICAT DE VITA

Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat

15 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

    Ce pofta mi-ai facut sister.Gustoasa!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Imi place cu carne de vita e mai gustoasa si sanatoasa.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

    F. buna tocanita.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Imi place tare mult ...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Foarte gustoasa

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      am facut si eu tocanita pt azi! Adaug si putin usturoi

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne de vita
  • 4 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 ardel
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 pahar de vin
  • sare
  • piper
  • marar
  • partunjel

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

14 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

36 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

4 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Ce pofta mi-ai facut sister.Gustoasa!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor