Carnea se taie cubulete mai mici. Ceapa si usturoiul se taie foarte marunt. Intr-o cratita se pune margarina sau uleiul si se caleste carnea cu ceapa si usturoiul. Se adauga sare piper si boia. Se lasa sa fiarba la foc mic pina scade zeama, apoi se adauga 2 pahare de apa si bulionul. Se fierbe din nou la foc mic cu capac. Cind carnea e aproape fiarta se taie ardeii cubulete in forma de zaruri si se arunca peste carne. Cind totul e fiert se adauga smintina amestecata cu faina si se mai fierbe 5 minute.
Se mai poate pune brocolli impreuna cu ardei.
Se serveste cu cartofi natur

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii