autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vita cu trei ardei

   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr. carne de vita, 2 cepe, 2 catei de usturoi, o lingura de margarina sau ulei, o lingurita de sare, piper, apa, 200 ml bulion, 200 ml smintina, boia, o lingura de faina, 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 ardei verde

Dificultate: Redusa Timp: 2h 40 min

74 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete mai mici. Ceapa si usturoiul se taie foarte marunt. Intr-o cratita se pune margarina sau uleiul si se caleste carnea cu ceapa si usturoiul. Se adauga sare piper si boia. Se lasa sa fiarba la foc mic pina scade zeama, apoi se adauga 2 pahare de apa si bulionul. Se fierbe din nou la foc mic cu capac. Cind carnea e aproape fiarta se taie ardeii cubulete in forma de zaruri si se arunca peste carne. Cind totul e fiert se adauga smintina amestecata cu faina si se mai fierbe 5 minute.
Se mai poate pune brocolli impreuna cu ardei.
Se serveste cu cartofi natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita cu trei ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rendang  (cu rasol de oaie)

Rendang (cu rasol de oaie)

Fasonati rasolul de oaie, adica taiati superficial, din loc in loc pielita ce-l inveleste fiindca

38 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
Mix de legume cu piept de pui

Mix de legume cu piept de pui

Pieptul de pui se taie in cuburi, se asaza in tigaia incinsa cu ulei (eu folosesc dubletta),peste

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Foarte buna !

  • Fara foto

    alina , 27 iulie 2009

    Mai sincera sa fiu este buna...dar e cam acra din cauza bulionului nu stiu poate ca din cauza ca nu-mi plac mie mancarurile acrisoare. Am pus smantana, faina si am pus si lapte sa o mai indulceasca putin. Este buna, dar din cauza acrelii de la bulion nu se prea simte ce ai zis la inceput..vegeta piper..boia...pana sa pun bulionul a fost super tare...nu cumva trebuie mai putin de 200 de ml de bulion?

  • Fara foto

    issabelle , 22 iulie 2009

    Sal, reteta e super, o stiu de mult de la bunica mea, a facut furori aici la londra printree prieteni , orice fel de mancare al nostru e grozav , eu sunt adepta ardeiului iute incercati si asa cu mamaliguta. pa pa

Dificultate

Redusa

Timp

2h 40 min

74 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne de vita
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de margarina sau ulei
  • o lingurita de sare
  • piper
  • apa
  • 200 ml bulion
  • 200 ml smintina
  • boia
  • o lingura de faina
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pulpe de pui in unt cu sos de lamaie