autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vita cu trei ardei

   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr. carne de vita, 2 cepe, 2 catei de usturoi, o lingura de margarina sau ulei, o lingurita de sare, piper, apa, 200 ml bulion, 200 ml smintina, boia, o lingura de faina, 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 ardei verde

Dificultate: Redusa Timp: 2h 40 min

74 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete mai mici. Ceapa si usturoiul se taie foarte marunt. Intr-o cratita se pune margarina sau uleiul si se caleste carnea cu ceapa si usturoiul. Se adauga sare piper si boia. Se lasa sa fiarba la foc mic pina scade zeama, apoi se adauga 2 pahare de apa si bulionul. Se fierbe din nou la foc mic cu capac. Cind carnea e aproape fiarta se taie ardeii cubulete in forma de zaruri si se arunca peste carne. Cind totul e fiert se adauga smintina amestecata cu faina si se mai fierbe 5 minute.
Se mai poate pune brocolli impreuna cu ardei.
Se serveste cu cartofi natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita cu trei ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Raţă pe varză

Raţă pe varză

Raţa se curăţă de ţepi, alte resturi rămase de la ciupelit. Se scot pulpele întregi, aripile

9 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc

Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc

Mod de preparare. Desaram castraveti.Se vor taia in patru si ii vom pune intr-o craticioara cu apa

4 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Foarte buna !

  • Fara foto

    alina , 27 iulie 2009

    Mai sincera sa fiu este buna...dar e cam acra din cauza bulionului nu stiu poate ca din cauza ca nu-mi plac mie mancarurile acrisoare. Am pus smantana, faina si am pus si lapte sa o mai indulceasca putin. Este buna, dar din cauza acrelii de la bulion nu se prea simte ce ai zis la inceput..vegeta piper..boia...pana sa pun bulionul a fost super tare...nu cumva trebuie mai putin de 200 de ml de bulion?

  • Fara foto

    issabelle , 22 iulie 2009

    Sal, reteta e super, o stiu de mult de la bunica mea, a facut furori aici la londra printree prieteni , orice fel de mancare al nostru e grozav , eu sunt adepta ardeiului iute incercati si asa cu mamaliguta. pa pa

Dificultate

Redusa

Timp

2h 40 min

74 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne de vita
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de margarina sau ulei
  • o lingurita de sare
  • piper
  • apa
  • 200 ml bulion
  • 200 ml smintina
  • boia
  • o lingura de faina
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu sos si garnitura de piureu