Carnea, spalata, taiata cubulete potrivite, se prajeste in untura sau ulei, se adauga ceapa taiata marunt si lingurita cu faina. Prajim amestecand pana se aureste faina, turnam vinul si zeama de carne, apoi bulionul si usturoiul dat prin presa. Potrivim de sare, piper, putina vegeta. Se da la cuptor cu capac sau cu folie de aluminiu. Se lasa pana se face carnea si rezulta un sos de tocanita. Optional se poate presara patrunjel verde tocat. Se serveste cu cartofi natur sau pireu si muratura de castraveti.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii