autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vitel

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2010

Ingrediente
400 g carne de vitel, 2 cepe, un catel de ustuoi, o lingura sos iute, o lingura pasta de tomate, 4 linguri ulei, 2-3 linguri smantana, sare, de dafin,cimbru,ienibahar, patrunjel si marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

19 voturi

Mod de preparare

Calesc ceapa 2-3 minute, adaug carnea taiata in cuburi,condimentez,las sa se caleasca impreuna 5 minute, adaug o ceasca de apa, las sa fiarba o jumatate de ora.Adaug sosul iute, usturoiul pisat,pasta de tomate, smantana,mai las pe foc 10 minute,presar verdeata.Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi si salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita se face astfel: -se curata legumele,se spala,apoi se pune intr-o cratita putin ulei se

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de vitel

Tocanita de vitel

Puneti carnea la fiert in apa cu sare, luati spuma, fierbeti carnea cam 30 minute, scoateti-o sa

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2012

    Un deliciu!!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Foarte gustos!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Foarte bun...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Apetisant !!!!!!!

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Bun, foarte bun!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Un deliciu;si eu fac asa.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Delicioasa!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      foarte buna

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      o bunatate!la una din poze eram pregatita sa-mi inmoi o bucata de paine:d

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Arata foarte bine, iar cu mamaliguta si salata este foarte gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Delicioasa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      O bunatate si mie imi place cu mamaliguta si salata din salata verde.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

19 voturi

Ingrediente

  • 400 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • un catel de ustuoi
  • o lingura sos iute
  • o lingura pasta de tomate
  • 4 linguri ulei
  • 2-3 linguri smantana
  • sare, de dafin,cimbru,ienibahar
  • patrunjel si marar

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Alexandrina (Chef de cuisine)

Un deliciu!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rulouri de piept de pui cu dovlecel