autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vitel

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2010

Ingrediente
400 g carne de vitel, 2 cepe, un catel de ustuoi, o lingura sos iute, o lingura pasta de tomate, 4 linguri ulei, 2-3 linguri smantana, sare, de dafin,cimbru,ienibahar, patrunjel si marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

19 voturi

Mod de preparare

Calesc ceapa 2-3 minute, adaug carnea taiata in cuburi,condimentez,las sa se caleasca impreuna 5 minute, adaug o ceasca de apa, las sa fiarba o jumatate de ora.Adaug sosul iute, usturoiul pisat,pasta de tomate, smantana,mai las pe foc 10 minute,presar verdeata.Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi si salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de ceapa cu rasol de vitel,ceapa si rosii

Tocanita de ceapa cu rasol de vitel,ceapa si rosii

Bucatile de rasol si legumele (morcov, telina, ceapa) se spala si se aseaza in oala , impreuna cu

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita de vitel cu piure de cartofi

Tocanita se face astfel: -se curata legumele,se spala,apoi se pune intr-o cratita putin ulei se

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2012

    Un deliciu!!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Foarte gustos!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Foarte bun...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Apetisant !!!!!!!

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Bun, foarte bun!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Un deliciu;si eu fac asa.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Delicioasa!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      foarte buna

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      o bunatate!la una din poze eram pregatita sa-mi inmoi o bucata de paine:d

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Arata foarte bine, iar cu mamaliguta si salata este foarte gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Delicioasa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      O bunatate si mie imi place cu mamaliguta si salata din salata verde.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

19 voturi

Ingrediente

  • 400 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • un catel de ustuoi
  • o lingura sos iute
  • o lingura pasta de tomate
  • 4 linguri ulei
  • 2-3 linguri smantana
  • sare, de dafin,cimbru,ienibahar
  • patrunjel si marar

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Alexandrina (Chef de cuisine)

Un deliciu!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu găluște