Am pus carnea la fiert în apă rece ,cu sare şi piper boabe)pentru că m-am hotărât să fac şi o supă cu găluşte),la foc mic. Am curăţat spuma care s-a ridicat şi am fiert carnea cca.40 min.,după care am pus zarzavatul pentru supă curăţat şi spălat şi am continuat fierberea,tot la foc mic,ca să nu se tulbure zeama,până zarzavatul a fost fiert.
Am strecurat supa,am tăiat legumele cuburi grosuţe,iar carnea am luat-o de pe os şi am făiat-o fâşii.
Într-o cratiţă am călit cepele tăiate julien,cca.3 min.,după care am adăugat ardeii tăiaţi făşii,călindu-i şi pe ei cam 2 min.Am pus carnea porţionată şi legumele tăiate,am potrivit de sare şi piper,un praf de cimbru şi o ceşcuţă de bulion.Totul la foc mic cam 10 min.
La final am adăugat pătrunjel verde tocat.
Între timp am strecurat supa şi din 2 ouă am făcut nişte găluşte perfecte.
Şi iaca-aşa...mi-a ieşit "şi-o supică şi-o tocăniţă!"
Bon appetit!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii