autor:

Laura_Nechita

» » , Mancaruri cu carne, Slow Cooking

Tocanita de vitel la slow cooker

Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
- 700 g carne de vitel (cu putina grasime), - 2-3 morcovi, - 3 cepe mici, - 1 ceapa rosie mare, - usturoi, - faina, - 1 lingurita dulceata de ardei iute, - rosii uscate in conserva, - ardei iute, - sare, - chimen macinat proaspat, - piper, - patrunjel verde, - foi dafin, - 1 lingurita pasta de tomate, - 200 ml vin rosu, - 400 g ciuperci micute

Dificultate: Medie Timp: 6h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea cuburi potrivite. Asezam carnea intr-o punga, punem cateva linguri de faina, legam punga si o agitam astfel incat toata carnea sa fie pudrata in faina.

O scoatem, o rumenim intr-o tigaie cu putin ulei de masline si 1 catel de usturoi presat.

Pregatim vasul de gatit.

Curatam si spalam legumele. Ceapa rosie si morcovul le taiem rondele. Cepele mici le lasam intregi.

Asezam carnea in vas, adaugam legumele, cateva rosii uscate, o lingurita de pasta de tomate, sare, 2-3 foi de dafin, piper, chimen mai mult. Adaugam vinul si presaram rondele de ardei iute. Acoperim, selectam functia Low, cu durata de 6 ore. Lasam aparatul sa isi faca treaba, iar cu o ora inainte de a fi gata, adaugam o lingurita de dulceata de ardei iute si ciupercile lasate intregi. Lasam aparatul sa isi finalizeze treaba, selectand o jumatate de ora in plus la timpul de gatire, asta fiindca am ridicat capacul sa adaug ultimele ingrediente. Dupa finalizarea programului de gatit, aparatul trece automat pe functia de pastrare la cald. Am savurat tocanita cu atata pofta, va recomand cu toata inima, doar gulasul mancat la un renumit han din Ungaria mai egaleaza aceasta tocanita, asa de buna ce a iesit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel la slow cooker" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Rulou cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata, de post

Rulou cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata, de post

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul, drojdia si amestecam cu o lingura. Incorporam

3 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Slow Cooking
Negresa cu lapte de cocos, visine si nuca, de post

Negresa cu lapte de cocos, visine si nuca, de post

Intai prajim usor nuca si o tocam grosier. Laptele de cocos il zbatem foarte bine intainte sa il

3 voturi    0 comentarii
3h
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2017

    ingrediente deosebite, gust pe masura.

Dificultate

Medie

Timp

6h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 700 g carne de vitel (cu putina grasime)
  • - 2-3 morcovi
  • - 3 cepe mici
  • - 1 ceapa rosie mare
  • - usturoi
  • - faina
  • - 1 lingurita dulceata de ardei iute
  • - rosii uscate in conserva
  • - ardei iute
  • - sare
  • - chimen macinat proaspat
  • - piper
  • - patrunjel verde
  • - foi dafin
  • - 1 lingurita pasta de tomate
  • - 200 ml vin rosu
  • - 400 g ciuperci micute

Raporteaza reteta

Retete
de Laura_Nechita
Chec zebra

Chec zebra

Intr-un castron, am pus in ordine 1 cana lapte, uleiul, zaharul si am amestecat bine cu un tel. Am

49 voturi    43 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Biscuitii se macina fin fie la robot, fie cu ajutorul sucitorului. ( daca nu dispuneti de robot,

20 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri
Cheesecake cu afine si mure

Cheesecake cu afine si mure

Biscutii cu zaharul si fructele de goji i-am rasnit la robot, nu foarte marunt. Am adaugat untul

22 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Fara foto

mira (Chef de cuisine)

ingrediente deosebite, gust pe masura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Escalop de vara Escalop de vara

De curând am descoperit carnea de vițel. Bine, o știam de mult, doar că fetița mea nu o prea agrea...până acum! Ceapa

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Somon crocant cu legume Somon crocant cu legume

Deși știu câte beneficii are asupra organismului, gătesc destul de rar somon. Poate datorită faptului că nu pot întotdeauna

1 vot    0 comentarii
30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Rata cu gutui, la slow cooker