autor:

Laura_Nechita

» » , Mancaruri cu carne, Slow Cooking

Tocanita de vitel la slow cooker

Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
- 700 g carne de vitel (cu putina grasime), - 2-3 morcovi, - 3 cepe mici, - 1 ceapa rosie mare, - usturoi, - faina, - 1 lingurita dulceata de ardei iute, - rosii uscate in conserva, - ardei iute, - sare, - chimen macinat proaspat, - piper, - patrunjel verde, - foi dafin, - 1 lingurita pasta de tomate, - 200 ml vin rosu, - 400 g ciuperci micute

Dificultate: Medie Timp: 6h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea cuburi potrivite. Asezam carnea intr-o punga, punem cateva linguri de faina, legam punga si o agitam astfel incat toata carnea sa fie pudrata in faina.

O scoatem, o rumenim intr-o tigaie cu putin ulei de masline si 1 catel de usturoi presat.

Pregatim vasul de gatit.

Curatam si spalam legumele. Ceapa rosie si morcovul le taiem rondele. Cepele mici le lasam intregi.

Asezam carnea in vas, adaugam legumele, cateva rosii uscate, o lingurita de pasta de tomate, sare, 2-3 foi de dafin, piper, chimen mai mult. Adaugam vinul si presaram rondele de ardei iute. Acoperim, selectam functia Low, cu durata de 6 ore. Lasam aparatul sa isi faca treaba, iar cu o ora inainte de a fi gata, adaugam o lingurita de dulceata de ardei iute si ciupercile lasate intregi. Lasam aparatul sa isi finalizeze treaba, selectand o jumatate de ora in plus la timpul de gatire, asta fiindca am ridicat capacul sa adaug ultimele ingrediente. Dupa finalizarea programului de gatit, aparatul trece automat pe functia de pastrare la cald. Am savurat tocanita cu atata pofta, va recomand cu toata inima, doar gulasul mancat la un renumit han din Ungaria mai egaleaza aceasta tocanita, asa de buna ce a iesit!
Taiem carnea cuburi potrivite. Asezam carnea intr-o punga, punem cateva linguri de faina, legam punga si o agitam astfel incat toata carnea sa fie pud
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel la slow cooker" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Spalam ardeii, le scotem capacele ( dar le pastram) si ii scuturam da toate semintele. Dovleceii

1 vot    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Copanele rapide

Copanele rapide

Fac un sos din: ulei, usturoi, condimente. Trec pulpele prin acest sos. Incing dubletta cu unt, asez

8 voturi    7 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

6h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 700 g carne de vitel (cu putina grasime)
  • - 2-3 morcovi
  • - 3 cepe mici
  • - 1 ceapa rosie mare
  • - usturoi
  • - faina
  • - 1 lingurita dulceata de ardei iute
  • - rosii uscate in conserva
  • - ardei iute
  • - sare
  • - chimen macinat proaspat
  • - piper
  • - patrunjel verde
  • - foi dafin
  • - 1 lingurita pasta de tomate
  • - 200 ml vin rosu
  • - 400 g ciuperci micute

Raporteaza reteta

Retete
de Laura_Nechita
Paste de casa, cu hribi si bacon

Paste de casa, cu hribi si bacon

Se pregătesc pastele, pentru a le putea lăsa puțin la uscat. Într-un castron, se mixează

0 voturi    0 comentarii
2h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de pui, cu legume si iaurt

Salata de pui, cu legume si iaurt

Se pune la fiert o oala cu apa, cu putina sare. Se adauga pieptul de pui si se lasa la fiert, pana

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spală fasolea, apoi se pune în apă rece, la hidratat. Se lasă de seara până a

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Retete
din Slow Cooking
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Curăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă. Ceapa şi morcovul tocate mărunt se călesc,

3 voturi    2 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Dulceata cu pepene galben , piersici , afine si nuci

Dulceata cu pepene galben , piersici , afine si nuci

Fructele se spala, se curata si se taie cubulete (pepenele si piersicile) . Le-am asezat in vasul de la slow cooker ,am adaugat si afinele.

2 voturi    0 comentarii
6h 30 min
Conserve si muraturi