autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

tocanita din carne de porc

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
0,750kg carnede porc,3-4 cepe mari, 1 lingura ulei, 3 linguri bulion,2linguri patrunjel verde tocat, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea taiata bucatele se prajeste in ulei, se dauga ceapa tocata si apa cat sa acopere carnea.Se lasa sa fiarba pe foc mic.Intre timp se sareaza , se pipereaza apoi cand carnea este aproape fiarta se adauga bulionul.Se lasa sa mai fiarba pana mancarea este gata, sau se introduce la cuptor.Cucateva minute inainte de a o lua de pe foc se pune verdeata tocata.Se serveste fierbinte cu mamaliguta si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita din carne de porc cu mamaliguta

Tocanita din carne de porc cu mamaliguta

Ceapa, rosia si ardeii se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata bucatele

26 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftele cu sos de rosii

Chiftele cu sos de rosii

Se pune in cratita unu – doi catei de usturoi taiati in doua si uleiul de masline, dupa ce acesta

15 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Tocanita de carne de porc o fac cu cartofi. Cind calesc ceapa , adaug si 2 rosii si 1/2 ardei gras.

Dificultate

Medie

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 0,750kg carnede porc,3-4 cepe mari
  • 1 lingura ulei
  • 3 linguri bulion,2linguri patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Tocanita de carne de porc o fac cu cartofi. Cind calesc ceapa , adaug si 2 rosii si 1/2 ardei gras.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui cu lamaie