autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

tocanita din carne de porc

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
0,750kg carnede porc,3-4 cepe mari, 1 lingura ulei, 3 linguri bulion,2linguri patrunjel verde tocat, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea taiata bucatele se prajeste in ulei, se dauga ceapa tocata si apa cat sa acopere carnea.Se lasa sa fiarba pe foc mic.Intre timp se sareaza , se pipereaza apoi cand carnea este aproape fiarta se adauga bulionul.Se lasa sa mai fiarba pana mancarea este gata, sau se introduce la cuptor.Cucateva minute inainte de a o lua de pe foc se pune verdeata tocata.Se serveste fierbinte cu mamaliguta si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita din carne de porc cu mamaliguta

Tocanita din carne de porc cu mamaliguta

Ceapa, rosia si ardeii se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata bucatele

26 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Tocanita de carne de porc o fac cu cartofi. Cind calesc ceapa , adaug si 2 rosii si 1/2 ardei gras.

Dificultate

Medie

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 0,750kg carnede porc,3-4 cepe mari
  • 1 lingura ulei
  • 3 linguri bulion,2linguri patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Tocanita de carne de porc o fac cu cartofi. Cind calesc ceapa , adaug si 2 rosii si 1/2 ardei gras.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Fasole boabe cu slaninuta afumata si carnati