autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din carne de vitel

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg carne macra de vital, 2-3 cepe rosii, 4-5 cartofi, 1 lingura pasta de tomate, 2 ardei gasi, sare si piper dupa gust, 1 legatura marar proaspat, 3-4 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele,se rumeneste in ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori subrtiri.Se adauga apoi ardeiul gras taiat tot felii subtiri..Se lasa sa fiarba inabusit pana scade apa lasata de carne.Se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.Dupa o jumatate de ora se pun cartofii taiati cuburi,se portiveste de sare si piper.Se mai lasa pe foc cat se fierb cartofii,apoi se adauga bulionu si se da la cuptor pentru 10-15 minute.Se scoate se adauga mararul proaspat tocat.Se serveste cu mamaliguta,sau salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita din carne de vitel

Tocanita din carne de vitel

Intr-o cratita punem ulei la incins,apoi ceapa tocata,si usturoi pisat sa se caleasca. Dupa vreo

0 voturi    0 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale combinate Doina

Sarmale combinate Doina

Se vor prepara patru compozitii de umplutura astfel: caliti in ulei cepele tocate si morcovul ras

8 voturi    7 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Ce bun!!!felicitari!

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Buna, buna, buna!!!Tocanita ta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      O bunatate...Nici eu n-am mai pregatit de mult...Chiar mi-ai facut pofta...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Mmmm! Ce bunatate! Mi-ai dat o idee, Silvioara! N-am mai facut de mult!

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      minunata tocanita !

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Arata foarte bine,si mie imi place sa fac aceasta tocanita.Am adaugat si un pic de mazare!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne macra de vital
  • 2-3 cepe rosii
  • 4-5 cartofi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 ardei gasi
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura marar proaspat
  • 3-4 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ardei Umpluti