Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil si patrunjelul.
Scoatem ficatul din lapte pe un servet de hartie.
Luam o tigaie, mai adanca, adaugam uleiul, punem ceapa la dinstuit cam 5’ la foc mic, adaugam ficatul , usturoiul, pasta de ardei, pasta de rosii si piper. Amestecam si lasam la foc mic, sub capac cam 20’, adaugam patrunjelul si condimentam cu sare cat este nevoie si gata tocanita.
Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de garnituri : orez, legume, cus-cus, mamaliguta, cartofi sau simpla. Eu am servit-o langa un piure moale, de cartofi, garnisit cu ardei kapia in otet.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii