Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil si patrunjelul.
Scoatem ficatul din lapte pe un servet de hartie.
Luam o tigaie, mai adanca, adaugam uleiul, punem ceapa la dinstuit cam 5’ la foc mic, adaugam ficatul , usturoiul, pasta de ardei, pasta de rosii si piper. Amestecam si lasam la foc mic, sub capac cam 20’, adaugam patrunjelul si condimentam cu sare cat este nevoie si gata tocanita.
Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de garnituri : orez, legume, cus-cus, mamaliguta, cartofi sau simpla. Eu am servit-o langa un piure moale, de cartofi, garnisit cu ardei kapia in otet.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii