autor:

costy1969

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA DIN FICAT DE PASARE

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Ingrediente
500 grame ficat de pasare, 2 fire de praz(partea alba), 50 grame pasta tomate, 150 ml vin alb sec, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, sare, masline

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Ficateii se verifica,se spala,se condimenteaza cu sare si piper,se pun la calit in ulei;

Cand se schimba la culoare,se adauga prazul taiat marunt si pasta de rosii desfacuta intr-o cescuta cu apa,se fierb inabusit 15 minute;

Se adauga vinul si se mai lasa la fiert cca 5-7 minute;

Garnitura potrivita pentru aceasta tocanita este piureul de cartofi,iar vinul potrivit este cel alb,demisec.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA DIN FICAT DE PASARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de pui cu ou

Rulada de pui cu ou

- se taie pieptul ca pentru șnițele și se condimentează - se fierb ouăle tari - se împăturesc

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    O reteta asemanatoare am si eu. Foarte buna!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    O delicatesa......

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    O bunatate ! Mie imi plac foarte mult ficateii...

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 grame ficat de pasare
  • 2 fire de praz(partea alba)
  • 50 grame pasta tomate
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare, masline

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

15 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

O reteta asemanatoare am si eu. Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui