autor:

costy1969

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA DIN FICAT DE PASARE

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Ingrediente
500 grame ficat de pasare, 2 fire de praz(partea alba), 50 grame pasta tomate, 150 ml vin alb sec, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, sare, masline

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Ficateii se verifica,se spala,se condimenteaza cu sare si piper,se pun la calit in ulei;

Cand se schimba la culoare,se adauga prazul taiat marunt si pasta de rosii desfacuta intr-o cescuta cu apa,se fierb inabusit 15 minute;

Se adauga vinul si se mai lasa la fiert cca 5-7 minute;

Garnitura potrivita pentru aceasta tocanita este piureul de cartofi,iar vinul potrivit este cel alb,demisec.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA DIN FICAT DE PASARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam

9 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    O reteta asemanatoare am si eu. Foarte buna!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    O delicatesa......

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    O bunatate ! Mie imi plac foarte mult ficateii...

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 grame ficat de pasare
  • 2 fire de praz(partea alba)
  • 50 grame pasta tomate
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare, masline

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

O reteta asemanatoare am si eu. Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
“Sherkasieh” cu pui – Pui chirchiz cu orez-reteta specific iordaniana