Ficateii se verifica,se spala,se condimenteaza cu sare si piper,se pun la calit in ulei;
Cand se schimba la culoare,se adauga prazul taiat marunt si pasta de rosii desfacuta intr-o cescuta cu apa,se fierb inabusit 15 minute;
Se adauga vinul si se mai lasa la fiert cca 5-7 minute;
Garnitura potrivita pentru aceasta tocanita este piureul de cartofi,iar vinul potrivit este cel alb,demisec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii