autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din ficat de porc

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
3 cepe mari, 500g ficat de porc, 50 ml apa, 50 ml vin, 3 catei de usturoi, 4-5 linguri ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

31 voturi

Mod de preparare

Calesc ceapa foarte putin,adaug ficatul taiat bucati, spalat,scurs de apa.Las 5 minute sa se caleasca impreuna,adaug usturoiul pisat, apa si vinul.Cand ficatul este patruns,condimentez cu sare si piper dupa gust.Servim cu mamaliguta si salata sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din ficat de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi

Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi

Maruntiti ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati dupa 5 minute si ardeiul maruntit. Mai lasati

4 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de carne de porc cu ananas

Tocanita de carne de porc cu ananas

Se taie carnea bucați mici. Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    nicol (Chef de cuisine):

    Am facut tocanita si a iesit super.Au apreciat-o toti ai casei si am inclus-o deja in capitolul"ce mai fac azi de mancare:)" Multumesc!

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marku Crristian , 29 noiembrie 2014

    foarte buna ;)

  • Fara foto

    Maryo Boss , 28 mai 2014

    Reteta Scurta Si Buna Va Doresc Pofta Buna

  • Fara foto

    Aneta Tofan , 17 mai 2014

    E BUN DEPINDE CINE O FACE

    • Fara foto

      Valeriu Avramoni , 17 mai 2014

      DELICIOS

    • Fara foto

      Alin Covaci , 12 decembrie 2013

      f buna incercati

    • Fara foto

      Gheorghe Caica , 15 august 2013

      Foarte buna!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      E super !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Mmmmm ce bine arata,super.Felicitari.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 11 aprilie 2010

      Foarte gustoasa si sanatoasa pt anemici.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Vai Cely ce buna trebuie sa fie tocanita ta ! Arata nemaipomenit de bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Multumesc

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Arata tare bine....

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Foarte bun.Si eu fac ceva asemanator...............

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

31 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

E super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti,fierti in sos de rosii