autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din ficat de porc

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
3 cepe mari, 500g ficat de porc, 50 ml apa, 50 ml vin, 3 catei de usturoi, 4-5 linguri ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

31 voturi

Mod de preparare

Calesc ceapa foarte putin,adaug ficatul taiat bucati, spalat,scurs de apa.Las 5 minute sa se caleasca impreuna,adaug usturoiul pisat, apa si vinul.Cand ficatul este patruns,condimentez cu sare si piper dupa gust.Servim cu mamaliguta si salata sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din ficat de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale din carne de porc

Parjoale din carne de porc

Parjoalele se fac usor si rapid, din orice fel de carne: porc, manzat, pui, curcan, amestec … Caliti

12 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Crochete din carne de curcan cu sos de castraveti acri

Crochete din carne de curcan cu sos de castraveti acri

Eu am gasit carne tocata de curcan la sul.Este mai ieftina si gata preparata.Dar bineinteles se poate

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    nicol (Chef de cuisine):

    Am facut tocanita si a iesit super.Au apreciat-o toti ai casei si am inclus-o deja in capitolul"ce mai fac azi de mancare:)" Multumesc!

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marku Crristian , 29 noiembrie 2014

    foarte buna ;)

  • Fara foto

    Maryo Boss , 28 mai 2014

    Reteta Scurta Si Buna Va Doresc Pofta Buna

  • Fara foto

    Aneta Tofan , 17 mai 2014

    E BUN DEPINDE CINE O FACE

    • Fara foto

      Valeriu Avramoni , 17 mai 2014

      DELICIOS

    • Fara foto

      Alin Covaci , 12 decembrie 2013

      f buna incercati

    • Fara foto

      Gheorghe Caica , 15 august 2013

      Foarte buna!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      E super !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Mmmmm ce bine arata,super.Felicitari.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 11 aprilie 2010

      Foarte gustoasa si sanatoasa pt anemici.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Vai Cely ce buna trebuie sa fie tocanita ta ! Arata nemaipomenit de bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Multumesc

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Arata tare bine....

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Foarte bun.Si eu fac ceva asemanator...............

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

31 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

E super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita

Se spală frunzele de viță de vie și le punem în apă clocotită, având grijă să nu se dizolve. Scoateți-le cu o

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Tocana de vita