autor:

diana paula

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din pipote si inimi de pasare

Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2008

Ingrediente
pipote si inimi de pasare o caseraola 1/2 lingura untura 1 linguritza boia de ardei dulce sare si piper o ceapa de marime medie

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala bine maruntaiele, se pun la fiert vreo 2 ore sa scada bine apa cu sare, piper, untura. Dupa ce scade apa se adauga ceapa taiata julien si boiaua de ardei, se mai lasa doar pana se inmoaie ceapa. Se poate consuma cu garnitura de mamaliga, pireu, cartofi natur etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pipote si inimi de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
mancare de cartofi cu carne de pui

mancare de cartofi cu carne de pui

Se curata cartofii. Se pregatesc pulpele. Se pune uleiul in oala la incins, dupa care se adauga pulpele

106 voturi    12 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant

Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant

Taiati pulpele de pui in doua si puneti-le la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, impreuna

12 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    violeta... , 02 septembrie 2009

    Am facut si este f buna...;)

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • pipote si inimi de pasare o caseraola 1/2 lingura untura 1 linguritza boia de ardei dulce sare si piper o ceapa de marime medie

Raporteaza reteta

Retete
de diana paula
Tort cu crema  fiarta pe aburi

Tort cu crema fiarta pe aburi

Se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, se adauga galbenusurile si faina si se coace cca. 20 min

28 voturi    4 comentarii
50 min
Torturi
CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scoate conopida din apa,

17 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
baigli cu nuca

baigli cu nuca

Prepararea aluatului : La faina adaugam 1 praf de copt,400 gr untura , cele 3 oua, 20 gr drojdie,200

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fara foto

violeta...

Am facut si este f buna...;)

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cotlet in sos de hrean