autor:

diana paula

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din pipote si inimi de pasare

Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2008

Ingrediente
pipote si inimi de pasare o caseraola 1/2 lingura untura 1 linguritza boia de ardei dulce sare si piper o ceapa de marime medie

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se spala bine maruntaiele, se pun la fiert vreo 2 ore sa scada bine apa cu sare, piper, untura. Dupa ce scade apa se adauga ceapa taiata julien si boiaua de ardei, se mai lasa doar pana se inmoaie ceapa. Se poate consuma cu garnitura de mamaliga, pireu, cartofi natur etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pipote si inimi de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui impanat

Piept de pui impanat

Se taie in fisii pieptul de pui,se unge cu mustar cu o pensula,se trece prin porumbul macinat sau

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Se pune uleiul intr-o craticioara, sare, zahar, bulionul amestecat cu faina si diluat cu apa, otetul,

13 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    violeta... , 02 septembrie 2009

    Am facut si este f buna...;)

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • pipote si inimi de pasare o caseraola 1/2 lingura untura 1 linguritza boia de ardei dulce sare si piper o ceapa de marime medie

Raporteaza reteta

Retete
de diana paula
Tort cu crema  fiarta pe aburi

Tort cu crema fiarta pe aburi

Se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, se adauga galbenusurile si faina si se coace cca. 20 min

28 voturi    4 comentarii
50 min
Torturi
CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scoate conopida din apa,

18 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
baigli cu nuca

baigli cu nuca

Prepararea aluatului : La faina adaugam 1 praf de copt,400 gr untura , cele 3 oua, 20 gr drojdie,200

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fara foto

violeta...

Am facut si este f buna...;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmale din carne de pasare si vita