autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Ingrediente
2 puplpe, 1/2 kg ciuperci de toamna (ghebe), supa de pui, 1 ceapa, 50 g unt, 2 catei de usturoi, 200 g smantana, sare piper, cimbru, patrunjel, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

28 voturi

Mod de preparare

Fierbi ciupercile, le clatesti cu apa rece, lasi la strecurat, dai pe robot. Pulpele le fierbi cu legume, le dezosesti, le desfaci in bucatele. Calesti ceapa in unt, adaugi ciupercile, usuroiul, lasi sa se caleasca 5 minute. Adaugi supa in care au fiert pulpele.Cand scade sosul, adaugi smantana si carnea. Condimentezi, dai un clocot, presari verdeata. Servesti cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Oparim frunzele in apa cu sare, in cazul in care nu sunt deja murate. Condimentam carnea cu sare,

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ruladă de curcan cu ciuperci

Ruladă de curcan cu ciuperci

Pulpa se curăţă de piele şi se dezosează.Carnea se bate cu ciocanul de carne, până la aproximativ

10 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Frumusete de Fata , 05 noiembrie 2013

    foarte delicioasa

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    O bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate,felicitari.Eu am o tocanita de ciuperci champignion cu masline verzi.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      Foarte apetisant,frumoasa prezentarea,felicitari.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      O bunatate,felicitari draga Cely,se vede ca faci mult exercitiu in bucatatrie si sunt sigura ca te apreciaza intreaga familie.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Foarte bun, mai ales cu mamaliga.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Cred ca este tare gustoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

28 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
LINTE CU CARNATI