Curatam ceapa si o taiem marunt.
Curatam morcovul, il taiem rondele. Curatam cartoful dulce si il taiem cuburi.
Spalam lintea si o adaugam impreuna cu celelalte legume, supa, pasta de tomate, sarea, turmericul, ghimbirul si tulpinile de coriandru in oala Crock-Pot.
Conectam aparatul de gatit Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital la o sursa de curent si lasam sa fiarba 2 ore pe setarea High.
Scoatem tulpinile de coriandru si frunza de dafin, punem piper proaspat macinat si frunzele de coriandru tocate si servim.
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu