autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA LA CUPTOR

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Ingrediente
Aceasta mancare, este din Ardeal, in copilarie, mama o facea des si mie, imi placea tare mult., Ingrdiente: 500-600 g carne de porc(eu folosesc mai mult carne macra), 5 cepe, 1 cana pt ceai cu bulion, 1 cescuta pt cafea cu pasta de ardei, sare, piper dupa gust, 5 catei usturoi, 100 g untura(sau o cescuta ulei), patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea,spalata, taiata cubulete, se inabuse in untura, adaugam ceapa solzisori, usturoiul dat prin presa sau maruntit cu cutitul. Dupa ce se rumeneste ceapa, se adauga o cana de apa calda, pasta de ardei, bulionul, potrivim de sare si piper, lasam sa fiarba pe foc, iar spre sfarsit dam la cuptor, pt 15-20 minute. Cand este gata, presaram patrunjel tocat. Se serveste cu mammaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de iepure-n cuptor

Tocanita de iepure-n cuptor

Imi place carnea de iepure pentru ca este foarte frageda, iar in combinatie cu anumite legume si

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • burdulea maria elena , 17 septembrie 2009

    Carmen, multumeste-te doar cu reteta, nu face greseli.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Cred ca este un deliciu si tare as manca, dar nu cred ca am voie.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Aceasta mancare
  • este din Ardeal
  • in copilarie
  • mama o facea des si mie
  • imi placea tare mult.
  • Ingrdiente: 500-600 g carne de porc(eu folosesc mai mult carne macra)
  • 5 cepe
  • 1 cana pt ceai cu bulion
  • 1 cescuta pt cafea cu pasta de ardei
  • sare
  • piper dupa gust
  • 5 catei usturoi
  • 100 g untura(sau o cescuta ulei)
  • patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

Carmen, multumeste-te doar cu reteta, nu face greseli.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu ciuperci si usturoi