autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA LA CUPTOR

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Ingrediente
Aceasta mancare, este din Ardeal, in copilarie, mama o facea des si mie, imi placea tare mult., Ingrdiente: 500-600 g carne de porc(eu folosesc mai mult carne macra), 5 cepe, 1 cana pt ceai cu bulion, 1 cescuta pt cafea cu pasta de ardei, sare, piper dupa gust, 5 catei usturoi, 100 g untura(sau o cescuta ulei), patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea,spalata, taiata cubulete, se inabuse in untura, adaugam ceapa solzisori, usturoiul dat prin presa sau maruntit cu cutitul. Dupa ce se rumeneste ceapa, se adauga o cana de apa calda, pasta de ardei, bulionul, potrivim de sare si piper, lasam sa fiarba pe foc, iar spre sfarsit dam la cuptor, pt 15-20 minute. Cand este gata, presaram patrunjel tocat. Se serveste cu mammaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de iepure-n cuptor

Tocanita de iepure-n cuptor

Imi place carnea de iepure pentru ca este foarte frageda, iar in combinatie cu anumite legume si

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma

18 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 17 septembrie 2009

    Carmen, multumeste-te doar cu reteta, nu face greseli.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Cred ca este un deliciu si tare as manca, dar nu cred ca am voie.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Aceasta mancare
  • este din Ardeal
  • in copilarie
  • mama o facea des si mie
  • imi placea tare mult.
  • Ingrdiente: 500-600 g carne de porc(eu folosesc mai mult carne macra)
  • 5 cepe
  • 1 cana pt ceai cu bulion
  • 1 cescuta pt cafea cu pasta de ardei
  • sare
  • piper dupa gust
  • 5 catei usturoi
  • 100 g untura(sau o cescuta ulei)
  • patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

Carmen, multumeste-te doar cu reteta, nu face greseli.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi