autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

tocanita olteneasca de porc

Autor: ORHIDEEA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ORHIDEEA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Ingrediente
800gr carne porc,100gr ceapa, rosii(rosii in bulion),100gr ulei(untura),10gr sare si putin piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele care se rumenesc in uleiul incins,se adauga ceapa,dupa ce se inmoaie se adauga bulionul,sarea,piperul,se lasa sa fiarba inabusit cu capac.La final se pune patrunjel!
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita olteneasca de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele cu oua de prepelite

Chiftele cu oua de prepelite

Se fierb ouale de prepelite si se curata (pe mine m-au ajutat copiii la curatat),apoi se tavalesc

12 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piftie de pasare

Piftie de pasare

Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800gr carne porc,100gr ceapa, rosii(rosii in bulion),100gr ulei(untura),10gr sare si putin piper

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza murata