autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

tocanita olteneasca de porc

Autor: ORHIDEEA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ORHIDEEA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Ingrediente
800gr carne porc,100gr ceapa, rosii(rosii in bulion),100gr ulei(untura),10gr sare si putin piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele care se rumenesc in uleiul incins,se adauga ceapa,dupa ce se inmoaie se adauga bulionul,sarea,piperul,se lasa sa fiarba inabusit cu capac.La final se pune patrunjel!
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita olteneasca de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rata la cuptor

Rata la cuptor

Se freacă raşa cu sare, piper pe dinauntru si pe dinafara Se infoliază si se lasă la frigider

6 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Ardei gratinati la cuptor

Ardei gratinati la cuptor

Taiati ardeii pe lungime,se spala,se sterg se dau deoparte; Taiati ceapa marunt,puneti la calit

1 vot    3 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800gr carne porc,100gr ceapa, rosii(rosii in bulion),100gr ulei(untura),10gr sare si putin piper

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tochitura dobrogeana