autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

tocanita olteneasca de porc

Autor: ORHIDEEA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ORHIDEEA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Ingrediente
800gr carne porc,100gr ceapa, rosii(rosii in bulion),100gr ulei(untura),10gr sare si putin piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele care se rumenesc in uleiul incins,se adauga ceapa,dupa ce se inmoaie se adauga bulionul,sarea,piperul,se lasa sa fiarba inabusit cu capac.La final se pune patrunjel!
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita olteneasca de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu lamaie

Pui cu lamaie

Spalam puiul ,il lasam deoarte si stoarcem lamaia(1 e de ajuns )a mea a fost mare.Punem zeama impreuna

7 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tochitura

Tochitura

Se taie carnea de porc cubulete si se caleste in f putin ulei, apoi se toarna apa, jumatate de cana,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800gr carne porc,100gr ceapa, rosii(rosii in bulion),100gr ulei(untura),10gr sare si putin piper

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare gustoasa...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
pui pe sticla