autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

tocanita olteneasca de porc

Autor: ORHIDEEA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ORHIDEEA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Ingrediente
800gr carne porc,100gr ceapa, rosii(rosii in bulion),100gr ulei(untura),10gr sare si putin piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele care se rumenesc in uleiul incins,se adauga ceapa,dupa ce se inmoaie se adauga bulionul,sarea,piperul,se lasa sa fiarba inabusit cu capac.La final se pune patrunjel!
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita olteneasca de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Oparim frunzele in apa cu sare, in cazul in care nu sunt deja murate. Condimentam carnea cu sare,

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Escalop de vita cu ciuperci

Escalop de vita cu ciuperci

- tăiem carnea și o batem ca pentru șnițele. Presărăm cimbru și sare peste ea. - tăvălim

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800gr carne porc,100gr ceapa, rosii(rosii in bulion),100gr ulei(untura),10gr sare si putin piper

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Cartofi fierti in coaja, umpluti dati la cuptor