Tocanita persana de miel cu ierburi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
255 minute
Complexitate
redusa
Tocanita persana de miel cu ierburi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite curcuma
  • ierburi uscate (un amestec de patrunjel, coriandru, arpagic si schinduf)
  • 1 conserva de fasole rosie
  • sucul de la un lime
  • 2 bucati de lime uscate
  • sare si piper
  • ulei

Mod de preparare

Carnea de miel se amesteca bine cu sucul de lime, sarea, piperul si ierburile uscate. Daca aveti, puteti folosi si ierburi proaspete.

Se pune in caserola pentru marinare rapida, se inchide ermetic prin intoarcerea butonului pe pozitia "inchis". Se ataseaza furtunul de vidare la caserola si la aparatul de vidat Food Saver si se videaza de 3 ori. Combinatia dintre aparatul Food Saver si caserola pentru marinare rapida face ca marinarea sa dureaza doar cateva minute, fata de numeroasele ore necesare de obicei.

Ceapa se caleste in ulei, se adauga usturoiul taiat marunt si curcuma.

Se adauga bucatile de carne si cele 2 bucati de lime, care se crapa putin pentru a elibera mai multa aroma. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune totul in aparatul de gatit Crock-Pot si se seteaza pe HIGH 4 ore. La sfarsit se mai adauga sare, piper si un praf de ierburi. Tocanita va fi extrem de frageda si deosebit de aromata.

Cand a expirat timpul, se adauga si fasolea rosie scursa de lichid.

Se serveste cu orez basmati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise