autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

TOCANITA PICANTA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2009

Ingrediente
1 lingura cu ulei de masline,, 1 ceasca cu ceapa tocata marunt,, 1/2 ceasca cu telina taiata felii,, 4 catei de usturoi,tocati marunt, , 1 cartof, curatat si taiat cubulete,, 1/2 ceasca cu ridichi taiate felii,, 1 ceasca de morcovi feliati,, 1 cutie de rosii fara coaja,, 3 cesti cu fasole rosie,, 1 1/2 ceasca de porumb fiert,, 2 linguri cu sos de rosii,, 2 linguri cu sos chili,, 1 lingura cu otet,, 1 lingura cu fulgi de porumb,, piper,, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se incinge uleiul intr-o cratita mare, la foc mediu.Se adauga ceapa, telina si usturoiul si se calesc timp de 2 minute.
2.Se adauga cartoful, ridichile si morcovii si se continua calirea inca 2 minute.
3.Se pun apoi rosiile, amestecand si lasand totul sa fiarba la foc moderat cca. 10 minute, adaugand putina apa, daca sucul lasat de rosii nu este suficient.
4.Se adauga fasolea, porumbul, sosul de rosii, sosul de chili, otetul si fulgii de porumb.Se condimenteaza cu sare si piper,se acopera vasul si se lasa pe foc timp de 45 de minute pana cand sosul s-a ingrosat, iar legumele sunt coapte.

Nota:Tocanita aceasta de post poate fi pusa si in cuptor pentru 45 de minute, la foc moderat.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA PICANTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura cu ulei de masline,
  • 1 ceasca cu ceapa tocata marunt,
  • 1/2 ceasca cu telina taiata felii,
  • 4 catei de usturoi,tocati marunt
  • 1 cartof
  • curatat si taiat cubulete,
  • 1/2 ceasca cu ridichi taiate felii,
  • 1 ceasca de morcovi feliati,
  • 1 cutie de rosii fara coaja,
  • 3 cesti cu fasole rosie,
  • 1 1/2 ceasca de porumb fiert,
  • 2 linguri cu sos de rosii,
  • 2 linguri cu sos chili,
  • 1 lingura cu otet,
  • 1 lingura cu fulgi de porumb,
  • piper,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Evantai de vinete ( à la Horia V.)