1.Se incinge uleiul intr-o cratita mare, la foc mediu.Se adauga ceapa, telina si usturoiul si se calesc timp de 2 minute.
2.Se adauga cartoful, ridichile si morcovii si se continua calirea inca 2 minute.
3.Se pun apoi rosiile, amestecand si lasand totul sa fiarba la foc moderat cca. 10 minute, adaugand putina apa, daca sucul lasat de rosii nu este suficient.
4.Se adauga fasolea, porumbul, sosul de rosii, sosul de chili, otetul si fulgii de porumb.Se condimenteaza cu sare si piper,se acopera vasul si se lasa pe foc timp de 45 de minute pana cand sosul s-a ingrosat, iar legumele sunt coapte.
Nota:Tocanita aceasta de post poate fi pusa si in cuptor pentru 45 de minute, la foc moderat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii