autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Tocanita poloneza

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
-1 ceapa mare, -3 morcovi mari, -2 1/2 kg cartofi, -300 ml suc de rosii, -5 carnati Cabanos, -1 lingurita de secretul gustului, -1 tub de branza topita cu unt, -1 cutie de 400 ml de smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie marunt si se prejeste in putin ulei. Punem apoi 2 cani de apa peste ceapa si o lasam sa fiarba putin. Apoi punem morcovii taiati felii si-i lasam sa fiarba pana se moaie putin. Se pun cartofii taiati cubulete mai mari si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierti turnam sucul de rosii. In timpul acesta am taiat carnatii rondele si i-am prajit. Punem si carnatii. Amestecam. Lasam sa fiarba putin si punem usor smantana, apoi secretul gustului si branza topita si amestecam sa se topeasca branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita poloneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor

Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor

Se taie bucati iepurele se pune in tigaie putin ulei, carnea apa cat sa fie pana la jumatea carnii

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu ceafa afumata

Ardei umpluti cu ceafa afumata

Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se taie ceafa cubulete. Intr-o tigaie

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    xanixade (Maestru bucatar):

    Tare!!! Mi-a placut de la bun inceput ideea, iar gustul era de asteptat.... hmmm.... Nice and easy and tasty... :))

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    Nu am facut niciodata, arata bine.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    super....

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2012

    Tare gustoasa trebuie sa fie ! O voi face si eu. Multumesc !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

      Foarte interesanta reteta.... Nu am facut niciodata tocanita asta cu branza topita. Dar am sa incerc.....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      Foarte buna !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

      O bunãtate! felicitãri*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

      Foarte gustoasa si aspectuoasa!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Am sa incerc reteta. Felicitari !*****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Arata tare bine!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Interesant.Imi plac,mult,mincarurile cu sos.Am salvat. Prezentare de nota 10.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Foarte buna tocanita ta.Recunosc insa ,ca nu ma prea impac cu branza topoita.Imi place si prezentarea.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • -1 ceapa mare
  • -3 morcovi mari
  • -2 1/2 kg cartofi
  • -300 ml suc de rosii
  • -5 carnati Cabanos
  • -1 lingurita de secretul gustului
  • -1 tub de branza topita cu unt
  • -1 cutie de 400 ml de smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Nu am facut niciodata, arata bine.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Curry de porc cu chutney de mango