Ceapa se curata, se taie marunt si se prejeste in putin ulei. Punem apoi 2 cani de apa peste ceapa si o lasam sa fiarba putin. Apoi punem morcovii taiati felii si-i lasam sa fiarba pana se moaie putin. Se pun cartofii taiati cubulete mai mari si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierti turnam sucul de rosii. In timpul acesta am taiat carnatii rondele si i-am prajit. Punem si carnatii. Amestecam. Lasam sa fiarba putin si punem usor smantana, apoi secretul gustului si branza topita si amestecam sa se topeasca branza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii