autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

TOCANITA PORC CU VIN ROSU SI CORIANDRU

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg carne de porc, 2 cepe, 2 linguri boabe coriandru, un ardei gras rosu, ulei de masline, 500 ml - 1 l vin rosu, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se spala,se zvanta si se taie cubulete.
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei de masline si se adauga carnea ,vinul rosu si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana incepe sa scada sosul.Daca este nevoie se mai adauga vin.Se fierbe numai in vin rosu fara nici un pic de apa.Cand carnea este fiarta si sosul a scazut suficient se adauga boabele de coriandru sfaramate si se potriveste de sare si piper.Se mai fierbe 3-4 minute si se opreste focul.
Este o mancare delicioasa si nu dauneaza conducatorilor auto.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA PORC CU VIN ROSU SI CORIANDRU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu masline

Copanele de pui cu masline

Spalam bine maslinele, dupa care le punem intr-o craticioara la fiert. Eu le fierb cam 40-50 de minute

5 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de zmeura si pere in vin alb

Piept de rata cu sos de zmeura si pere in vin alb

Crestam pielea de pe pieptul de rata. Asezam in tigaia incinsa cu pielea pentru inceput. Lasam 10

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 linguri boabe coriandru
  • un ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • 500 ml - 1 l vin rosu
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Frigarui de porc cu legume