Se călește în unt ceapa, cu ardeii iuți, capia și cel malagueta, toate tăiate mărunt. În timp ce se căleau acestea, eu am tăiat și carnea bucățele și am adăugat-o în tigaie, am pus un păhărel de apa și sosul de tomate și le-am lăsat până sa prăjit și carnea, mestecând ca să nu se ardă.
Este o rețetă ușoară și rapidă, care practic am inventat-o din dorința de a mai experimenta ceva. Sper să vă placă și vă astept cu păreri.
Tipp: Carnea se poate tampona ușor cu un servețel pentru a fi uscată când se adaugă în tigaie, asta o va face mai pufoasă și va absoarbe mai bine condimentele în ea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii