autor:

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita

Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 mai 2008

Ingrediente
2 cepe medii, 1 morcov, 1 patrunjel, 2-3 cartofi mari, 2 foi de dafin, 200 g costita, carne sau ciolan afumat, 200 ml bulion, 1/4 legatura de patrunjel, sare, piper,, 1 cutie ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie cubulete mici toate legumele. Cartoful se taie mai mare.
Se caleste ceapa cu o lingura de ulei si putina apa, pana devine transparenta, se adauga bulionul si costita sau ciolanul. Se mai lasa 5 minute sa fiarba. Carnea taiati-o cubulete si prajiti-o in ulei.
Intr-o cratita se pun toate ingredientele si se amesteca. Se condimenteaza si se pune apa cat sa le acopere. Se da la cuptor la foc mediu cam 1 ora. Se verifica din sfert in sfert de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Este gata cand s-au fiert cartofii (verificati cu o furculita daca intra usor in cartof).
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de ciuperci cu vita

Tocanita de ciuperci cu vita

Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se caleste putin (doar pana se inmoaie) ceapa dupa care

24 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2-3 cartofi mari
  • 2 foi de dafin
  • 200 g costita
  • carne sau ciolan afumat
  • 200 ml bulion
  • 1/4 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper,
  • 1 cutie ciuperci

Raporteaza reteta

Retete
de CLAUDIA RADUICA
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu carne tocata si ciuperci