autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita

Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 mai 2008

Ingrediente
2 cepe medii, 1 morcov, 1 patrunjel, 2-3 cartofi mari, 2 foi de dafin, 200 g costita, carne sau ciolan afumat, 200 ml bulion, 1/4 legatura de patrunjel, sare, piper,, 1 cutie ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie cubulete mici toate legumele. Cartoful se taie mai mare.
Se caleste ceapa cu o lingura de ulei si putina apa, pana devine transparenta, se adauga bulionul si costita sau ciolanul. Se mai lasa 5 minute sa fiarba. Carnea taiati-o cubulete si prajiti-o in ulei.
Intr-o cratita se pun toate ingredientele si se amesteca. Se condimenteaza si se pune apa cat sa le acopere. Se da la cuptor la foc mediu cam 1 ora. Se verifica din sfert in sfert de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Este gata cand s-au fiert cartofii (verificati cu o furculita daca intra usor in cartof).
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de pipote cu ceapa

Tocanita de pipote cu ceapa

Pipotele le punem intr-un vas cu apa rece si le lasam sa stea acolo vreo 20 de minute, apoi schimbam

2 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Tagliattelle cu spanac si tocanita de iepure

Tagliattelle cu spanac si tocanita de iepure

Astfel ca incingeti intr-o cratita uleiul de masline si puneti pulpele de iepure taiate in bucati

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2-3 cartofi mari
  • 2 foi de dafin
  • 200 g costita
  • carne sau ciolan afumat
  • 200 ml bulion
  • 1/4 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper,
  • 1 cutie ciuperci

Raporteaza reteta

Retete
de CLAUDIA RADUICA
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Frittata cu vinete