autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita

Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 mai 2008

Ingrediente
2 cepe medii, 1 morcov, 1 patrunjel, 2-3 cartofi mari, 2 foi de dafin, 200 g costita, carne sau ciolan afumat, 200 ml bulion, 1/4 legatura de patrunjel, sare, piper,, 1 cutie ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie cubulete mici toate legumele. Cartoful se taie mai mare.
Se caleste ceapa cu o lingura de ulei si putina apa, pana devine transparenta, se adauga bulionul si costita sau ciolanul. Se mai lasa 5 minute sa fiarba. Carnea taiati-o cubulete si prajiti-o in ulei.
Intr-o cratita se pun toate ingredientele si se amesteca. Se condimenteaza si se pune apa cat sa le acopere. Se da la cuptor la foc mediu cam 1 ora. Se verifica din sfert in sfert de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Este gata cand s-au fiert cartofii (verificati cu o furculita daca intra usor in cartof).
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de  maruntaie de miel

Tocanita de maruntaie de miel

Se spala maruntaiele bine dupa care se taie in bucati medii. Grasimea se taie cuburele mici si se

7 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Pentru inceput am facut o mamaliguta pe care am rasturnat-o in forma de guguluf . Taiem marunt ceapa

11 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2-3 cartofi mari
  • 2 foi de dafin
  • 200 g costita
  • carne sau ciolan afumat
  • 200 ml bulion
  • 1/4 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper,
  • 1 cutie ciuperci

Raporteaza reteta

Retete
de CLAUDIA RADUICA
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Dovlecei in crusta crocanta